Hareide snakket med pressen fredag etter å ha sjekket inn på spillerhotellet i Aarhus foran Nations League-kampen mot Wales søndag.
– Jeg har tenkt over om jeg vil være med på det her. Og jeg ville ha tenkt enda mer over det hvis vi hadde mistet kampen i Nations League, sa Hareide.
Eliteserien
Kom ikke til enighet om ny kontrakt – nå takker landslagsspilleren for seg
2 TIMER SIDEN
– Det er mange ting som har rast rundt i hodet mitt, men som utgangspunkt har jeg hatt lyst til å jobbe videre. Det var også det jeg ga uttrykk for før VM, la han til.

Ble informert

Hareide forklarte at han ikke ga et ultimatum til Dansk Boldspil-Union (DBU) om at konflikten med spillerforeningen måtte være løst før søndagens kamp.
– Nei, det gjorde jeg ikke. Jeg har hatt noen tanker underveis, fordi jeg visste at det ville dra ut, sa nordmannen.
– Men jeg ble godt informert om hva som ville bli gjort for å løse konflikten etter Slovakia-kampen. Det ga meg ro. Jeg har også hatt dialog med Simon Kjær, så jeg visste hele tiden hvordan det så ut.

Så ikke Slovakia-kampen

Sent torsdag kveld ble spillerforeningen og DBU enige om en ny midlertidig avtale som gjør at søndagens kamp mot Wales i nasjonsligaen kan gjennomføres.
På grunn av konflikten var ikke Hareide på sidelinjen da et lag med 17 debutanter fra de lavere divisjonene tapte 0-3 mot Slovakia onsdag.
– Jeg så ikke kampen. Det ville vært helt verdiløst for meg å se på. Jeg ser fotball for å få inspirasjon, og det var ikke noe å hente ved å se Slovakia – Danmark, avsluttet Hareide.
(©NTB)
Fotball
Medier: To Brasil-profiler ferdigspilt i fotball-VM
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Stortalentet skal på nytt opphold i gigantklubb: – Det har vi ingenting imot
7 TIMER SIDEN