Det pakistanske fotballforbundet tok tirsdag kveld kontakt med Vålerenga for å få Zahid på landslaget.
Sportslig leder i VIF Jørgen Ingebrigtsen forteller til Eurosport.no at de fikk en skriftlig henvendelse fra generalsekretær Fahad Ayaz Khan i det pakistanske forbundet. Motivet var at han ville komme i kontakt med Zahid for å få han med på landslaget.
Vålerenga svarte at Zahid nå spilte for APOEL, og Khan takket høflig for responsen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Lehne Olsen herjet med Odd
9 TIMER SIDEN

Zahid: – Kult

Zahid har aldersbestemte kamper for Norge, men har enn så lenge til gode å få muligheten av Lars Lagerbäck. Det gjør at han er smigret av interessen fra Pakistan.
– Det er kult. Foreldrene mine er fra Pakistan, så jeg har ganske god tilknytnig til Pakistan. Det er noe som er kult selvfølgelig, men jeg tenker ikke så mye på det. Jeg er ganske fokusert på det norske landslaget og har alltid vært det. Det kommer selvfølgelig an på hva de (Pakistan) har å tilby og hva de har å si, sier Zahid til Eurosport.no.

Setter krav til Pakistan

– Du setter det norske landslaget over det pakistanske?
– Det kommer an på. Det blir vanskelig for meg hvis de ikke vil ha meg. Det er selvfølgelig spennende med det pakistanske. Jeg vil lytte til hva de har å si hvis de tar kontakt, sier han.
– Hva må til for at du skal takke ja?
– Det må være en del ting. Jeg har hørt at ting ikke helt er som det skal være med landslagsfotballen. Det er sikkert en del som må komme på plass først. Derfor vil jeg høre hva de har å si, sier han til Eurosport.no.

Landslaget var suspendert

FIFA suspenderte Pakistan i høst på grunn av at det nasjonale fotballforbundets kontorer og konti var satt under administrasjon, noe som er i strid med FIFAs regler om idrettens uavhengighet. Suspensjonen ble hevet i forrige uke, ifølge FIFA.
Zahid forteller at han ikke hadde hørt noe om den ferske interessen fra det pakistianske landslaget før Eurosport.no formidlet det til han.
Den kreative midtbanemannen ble ikke funnet god nok for troppen til Lagerbäck som møter Australia og Albania i privatlandskamper, til tross for at han blant annet har vist høyt nivå i Champions League for kypriotiske APOEL.
– Jeg får bare vente. Jeg kan ikke gjøre så mye mer enn jeg har gjort i år. Jeg føler jeg har gjort det jeg kan gjøre. Det er ikke opp til meg om jeg er der. Det er opp til Lagerbäck å ta meg ut. Jeg får bare fortsette å være tålmodig. Jeg regner med at muligheten vil komme, sier han.
Eliteserien
Se høydepunktene: Strand Nilsen sikrer hjemmeseier på slutten
9 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Sogndal med borteseier mot Grorud
10 TIMER SIDEN