Nicklas Bendtner ble ikke funnet verdig en plass i startelleveren i Danmark og Åge Hareides historiske seier over Panama.
Rosenborg-spissen, som ennå har til gode å score i Eliteserien denne sesongen, kom på banen i kampens 72. minutt, like etter at Pione Sisto hadde satt inn kampens eneste scoring i en kamp hvor Danmark slet litt med å skape veldig mange store sjanser.
Eliteserien
Sjekk VIF-keeperens «hemmelige våpen»: – Handler om å kamuflere
2 TIMER SIDEN
Bendtner gjorde sine saker bra de 20 minuttene han fikk og høstet ros fra den danske avisen Berlingske.
– Det er deilig hver gang supporterne synger for oss. Det er spesielt og gjør at jeg gjerne vil gi noe tilbake. Det gjør man best gjennom å score mål og bevise at man er tilliten verdig. Man går på banen og gir 100 prosent, så ser man hva det blir av det, sa Bendtner til avisen etter kampen.
Men til tross for en god opplevelse totalt sett, var ikke dansken helt fornøyd.
– Noen ganger må man bare bite seg litt i tungen og være tålmodig.
– Jeg vil, som alle andre, starte kamper, men noen ganger må du respektere å bli satt på benken. Jeg har vært fast på laget tidligere, men så skjedde det ting som gjorde at jeg falt ut av laget. Den troppen som er nå, så har vi kanskje 13-14 spillere som har spilt en del mer enn andre, og som har vist at de fortjener å spille. Nå har vi også gått 12 kamper uten tap og det sier sitt, sa Bendtner til Berlingske.
29-åringen får imidlertid muligheten til å vise seg frem igjen allerede tirsdag når Chile står på andre banehalvdel. Deretter stter Rosenborgs midtspiss kursen nordover og Trondheim for de siste forberedelsene før Rosenborgs bortetur til Odd 2. påskedag.
Odd-Rosenborg ser du direkte på Eurosport Player og TVNorge mandag 2. påskedag kl. 20.00!
Fotball
Mener Solbakken bør ta ut Berisha på landslaget
2 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunkt: Sandnes Ulf snudde det mot Stjørdals-Blink
2 TIMER SIDEN