Rettssaken skulle ha startet torsdag. Dette er ankesaken der den tidligere MFK-spilleren ble frikjent for straff i en voldtektssak, men likevel ble dømt til å betale 150.000 kroner i erstatning. Det er påtalemyndigheten som har anket avgjørelsen om frifinnelse.
Det er ventet at ny dato for ankesaken vil bli kjent onsdag. Grunnen er fordi et sentralt vitne har sagt at han ikke kommer til å møte opp.
Statsadvokat Ingvild Thorn Nordheim er usikker på når saken vil komme opp.
Eliteserien
I kulissene hos Glimt: Den magiske reisen fra OBOS til Mourinho-sjokk
2 TIMER SIDEN
– Det er vanskelig å si noe om det. Vi håper å få den opp så raskt som mulig, sier hun til Romsdals Budstikke.
Det var avisen som først meldte om saken.
– Det er en utrolig arroganse som går kraftig ut over både tiltaltes og fornærmedes krav på å få rettssaken tatt opp til doms. Jeg regner med at vitnet vil bli etterlyst, men det hjelper lite akkurat nå, sier John Christian Elden, som er advokat for kvinnen.
Fotballspillerens advokat Mette Yvonne Larsen opplyser at klienten var ventet til Norge onsdag. I en pressemelding blant annet sendt til NTB heter det:
– Han beklager at mediene har spekulert i om han ville unndra seg straffeforfølgningen ved å ikke møte i Norge. Dette er spekulasjoner som har belastet ham i stor utstrekning, skriver Larsen.
– At saken er utsatt på ubestemt tid er sterkt beklagelig, heter det i pressemeldingen fra advokat Larsen.
(©NTB)
Eliteserien
Bodø/Glimt-spesial: De historiske dagene da Roma fikk bank
2 TIMER SIDEN
Fotball
Fått meldinger om kampfiksing – tror det er en hatkampanje
4 TIMER SIDEN