Avis: Ronaldo vraket mot Sveits

Oppdatert 06/12/2022 klokken 19:14 GMT+1

Cristiano Ronaldo er plassert på benken for første gang i Qatar-VM når Portugal møter Sveits i åttedelsfinalen i kveld.

Cristiano Ronaldo

Flere medier har de siste dagene spekulert i om veteranen, som er med i sitt femte VM, skulle starte på benken. 37-åringen ble tidligere i mesterskapet den første mannlige spilleren til å score i fem VM.
Det er den portugisiske avisen Record som vet at Ronaldo ikke spiller fra start.
Ronaldo scoret ett mål i 3-2-seieren over Ghana i den første kampen og ble tatt av banen etter 88 minutter. Mot Uruguay satte han seg på benken etter 82 minutter, og mot Sør-Korea ble han byttet ut etter 65 minutter.
Oppgjøret spilles på Lusail stadion i Al Daayen. Kampstart mot Sveits er klokken 20.00.
Ronaldo fikk kritikk av landslagssjef Fernando Santos på grunn av stjernens oppførsel etter han ble byttet ut i den siste gruppespillskampen mot Sør Korea. En kamp Portugal ledet 1-0, men endte opp med å tape 1-2.
– Om jeg har sett bildene? Ja, og jeg likte dem ikke i det hele tatt. Jeg likte dem ikke. Jeg likte dem virkelig ikke, sa Santos på pressekonferansen og sikter til bilder av en meget misfonøyd Ronaldo på benken.