Tyskland og Löw har lenge hatt et mål om å fullføre VM-kvalifiseringen uten poengtap. Det har bare Spania klart tidligere. Det skjedde i kvalifiseringen til VM-sluttspillet i Sør-Afrika i 2010, et mesterskap spanjolene til slutt vant.
Det var et til dels reservepreget tysk lag som kom på banen søndag. Likevel skulle det ikke gå lenge før tyskerne var i føringen. Leon Goretzka var heldig og fikk ballen fra en motstander inne i feltet, og med ryggen mot mål hælsparket han inn 1–0 før det var gått ni minutter på Fritz Walter stadion i Kaiserslautern.

Mustafi skadd

EM-kvalifisering
Endelig kunne Tyskland og Nederland sikre EM-billetten
16/11/2019 PÅ 21:56
Noen få minutter etter at Tysklands Sandro Wagner på mirakuløst vis hadde plassert ballen i stanga fra meget god posisjon, kom utligningen til Aserbajdsjan.
Tysklands stopper Shkodran Mustafi tapte en duell på midten og ble liggende igjen skadd. Ramil Sjejdajev tok med seg ballen inn i feltet og plasserte den i mål med et overraskende skudd.
Arsenal Mustafis måtte haltende forlate banen med hjelp, og føyer seg inn i rekken av Premier League-spillere som kommer tilbake fra landskampspill skadd.
Sandro Wagner syntes lenge å være vaksinert mot mål, men etter 55 minutter fikk han målet sitt. En aserbajdsjansk spiller syntes å ha reddet tyskerens heading på streken, men videoteknologien viste at ballen var over mållinja.
Det var Hoffenheims-spissen femte mål i hans femte landskamp.

Chelsea-mål

Etter 64 minutter gikk Chelsea-spilleren og innbytter Antonio Rüdiger opp inne i feltet og stanget inn 3-1-målet.
Leon Goretzka bredsidet inn sitt annet mål for kvelden til 4-1, mens Emre Can banket inn 5–1 ni minutter før slutt. Det var Tysklands 42. og 43. mål i VM-kvalifiseringen.
Laget har kun sluppet inn fire. Det er rekord i en europeisk kvalifisering. Spania hadde den forrige rekorden med 42 mål i kvalifiseringen til EM i 2000.
Tyskland er for øvrig tittelforsvarer til VM-tittelen.
(©NTB)
EM-kvalifisering
Aserbajdsjan sjokkerte Modric og Kroatia
09/09/2019 PÅ 18:50
VM
Spørsmålet Löw ikke vil svare på ennå
28/06/2018 PÅ 15:05