Modric og Kroatia stormer mot VM

Oppdatert 09/11/2017 klokken 22:58 GMT+1

Hellas ble sendt hjem som slakt fra Zagreb.

modric

Kroatia er på langt vei klare for neste års VM-sluttspill etter 4-1-seier hjemme mot Hellas i den første playoff-kampen.
Se alle målene i videovinduet. Saken fortsetter under.
Milan-spissen Nikola Kalinic spilte hovedrollen da vertene sjokkåpnet med to tidlige mål. I det 11. minutt presset han aggressivt på et tilbakespill. Keeper Orestis Karnezis hadde en dårlig berøring og felte Kroatia-spissen som nådde ballen først. Dermed straffespark, som Luka Modric satte i mål.
Åtte minutter doblet Kalinic ledelsen da han frekt flikket ballen forbi Karnezis på innlegg fra Ivan Strinic.
Lagkaptein Sokratis Papastathopoulos skapte gresk håp da han nikket i mål etter en halvtime, men Ivan Perisic knallet inn 3-1 på innlegg fra Sime Vrsaljko bare tre minutter senere.
Manglende evne til å håndtere innlegg ble grekernes bane torsdag.
Bare fire minutter ut i annen omgang slo Andrej Kramaric en ny spiker i gjestenes VM-kiste etter at Vrsaljko kom mellom på Kostas Stafylidis' forsøk på å bryste ballen tilbake til keeper.
Flere mål ble det ikke, men det bør være nok til å sende Kroatia til sluttspillet i Russland.