Ullevaal (Eurosport.no):
– Det blir bare uklart på det ene øyet. Jeg ser skurr. Når det kommer farger og løp mister du helt dybdesynet. Det er veldig ubehagelig å spille med, sier Tore Reginiussen.
Det var etter 16 minutters spill at 31-åringen og Sander Berge (19) klinket hodene sammen i en duell. De to fikk seg en skikkelig trøkk.
UEFA Nations League
«Reservene» viste seg tilliten verdig: – En magisk følelse
12/06/2022 PÅ 20:57
Se Norge - Sverige tirsdag fra klokken 19.00 på TVNorge og Eurosport Player.
Saken fortsetter under videoen:

– Var nesten blind på det ene øyet

Etter flere minutter med behandling på banen fortsetter begge to, men i etter rundt ti minutter før pause måtte Reginiussen gi seg.
– Jeg hadde egentlig innstilt meg å spille videre, fordi det gikk bra med hodet. Jeg var klar. Ikke noe hjernerystelse. Det var synet som problemet, sier midtstopperen.
Selv om smellen gikk utover synet ble han aldri redd. Det var ikke første gangen han har opplevd en slik skade, men ubehaget ble for stort og derfor ga han seg. Det ble en utfordring å se hva som skjedde på banen.
– Jeg spilte en stund med det, men det ble bare gradvis verre. I starten var det litt uklart. Jeg så litt på synsfeltet at det var små flekker, men så ble det bare verre og verre. Sikkert fordi hevelsen ble større og større. Til slutt var det så vanskelig å se situasjonene. Da var jeg nesten blind på det ene øyet og jeg slet fortsatt med å se farger. Da måtte jeg dessverre ut, sier Reginiussen, og fortsetter:
– Det var utrolig kjedelig. Jeg følte at det var en fin start og at jeg hadde masse krefter. Jeg ville gjerne ha vært med å spille hele kampen, men det er sånn som skjer. Det er ikke noe å få gjort med det.
Saken fortsetter under videoen:

Berge: – Fikk noen sting i pausen

Øyenbrynet er limt og trolig er det ingen fare for Sverige-kampen.
– Jeg føler meg trygg på at det vil gi seg etter en dag eller to, sier midtstopperen til Eurosport.no.
Det var tydelig at smellen hadde satt sine spor i 19 år gamle Berge. Hodebunnen til stortalentet var blodig etter kampslutt.
– Jeg fikk noen sting i pausen. Det var litt uheldig der at jeg rygget inn og krasjet med Tore, sier Berge til Eurosport.no om situasjonen.
UEFA Nations League
Vil jobbe med hodene før kampen mot «Söta Bror»: – Grøten er litt tyngre å tygge
10/06/2022 PÅ 12:23
UEFA Nations League
Stopperkrise for Sverige før Norge-møte: Henter inn RBK-spiller
10/06/2022 PÅ 07:53