Hei, og velkommen til den siste runden av VM-kvalikken og kampen mellom Nederland og Sverige fra Amsterdam Arena.

Oppdatert 10/10/2017 klokken 22:42 GMT+2

Kampen er over i Amsterdam. Nederland avslutter sin VM-kvalikk på en fin måte til tross for skuffelsen totalt sett. Arjen Robben satt begge hjemmelagets scoringer og var tungen på vektskålen i det Nederland takker av for denne gang. Sverige kan belage seg på playoff-spill i november og gjorde jobben, men ikke mye mer enn akkurat det de måtte gjøre i kveld. Svenskene må opp flere nivåer i avgjørende playoffkamper neste måned. Sverige mistet sin høyreback Mikael Lustig til karantene i den første kampen i playoffen etter gult kort i kveld. Ikke den utgangen backen hadde sett for seg på en ellers fin kveld for Sverige. Jeg takker for følget og ønsker dere alle sammen en riktig fin natt.
    End of 2. omgang
    90'
    Kampen er inne i overtiden og hjemmefansen reiser seg og hyller sine gutter. Til tross for en skuffende kvalikk og at VM ryker for Nederland viser hjemmepublikummet seg fra en fin side de siste minuttene i Amsterdam.
    89'
    Sverige er frempå ved innbytter Olsson. Han kommer seg forbi på venstre, men ingen svensker er i feltet til å sette ballen i mål.
    88'
    Robben kommer gjennom på høyre. Vingen nærmest tupper til med venstrefoten, men Olsen er med på notene og holder ballen.
    85'
    Robben slår et frispark som treffer Dost sitt hode. Headingen går ett par meter over målet.
    81'
    Larsson halter av banen etter en smell tidligere i omgangen.
    Free Kicks2
    80'
    Sverige bare lemper ballen unna nå. De er ikke interreserte i å holde på den eller forsøke å gjøre noe fornuftig fremover i banen. En ti minutters transportetappe igjen i Amsterdam.
    77'
    Dost fyrer av fra 20 meter på hel volley. Skuddet går en meter eller to til side for målet.
    76'
    Spissbytte hos Sverige. Toivonen har jobbet og slitt gjennom hele kampen.
    Sverige
    75'
    Tempoet er labert og publikum høres også ut til å ha gitt opp. Ballen går mer på tvers enn framover i øyeblikket.
    74'
    Nederland broderer seg gjennom den svenske midtbanen. Skuddforsøkene blokkeres av oppofrende svensker. Hjemmelaget har innsett at dette er umulig nå.
    71'
    To bytter på rappen for Nederland som dermed har spilt ut sine kort i kveld.
    Free Kicks1
    71'
    Free Kicks1
    70'
    Sverige snapper ballen og kommer på en kontring. Berg tar ballen fra Blind og spiller videre til Forsberg som klemmer til. Skuddet går over fra 22 meter.
    67'
    Midtbanebytte hos Sverige. Svensson kommer inn for å trygge det defensive arbeidet.
    Sverige
    66'
    Sverige har lykkes med å senke tempoet i kampen nå. De ser komfortable ut med utviklingen i øyeblikket og resultatet som sådan. Nederland evner ikke å trykke bortelaget i nevneverdig grad.
    63'
    Vilhena med et skudd fra langt hold. Han sklir i det han fyrer av og det ender nesten som en fin pasning til Babel, men Olsen er ute å snapper ballen foran vingen.
    61'
    Småkaotisk inne i feltet til Sverige. Dost er stor og sterk og vinner så og si alt av hodedueller. Svenskene slår unna.
    60'
    Sjanse til Nederland. Dost stusser gjennom til Wijnaldum som kommer på løp. Fra 10-12 meter skyter Liverpool-spilleren, men Olsen gjør en fin redning.