Populære sporter
All sport
Vis alt

Leken King: – Publikum fortjente triks

Stian Thelen

Oppdatert 02/09/2017 klokken 00:58 GMT+2

Joshua King scoret og bød publikum på litt show. Nå høster landslagsspissen ros av lagkompiser.

Joshua King

Foto: Scanpix

ULLEVAAL STADION (Eurosport.no):
– Jeg synes jeg spilte en god kamp. Jeg skaffet straffe og lagde straffen, sier Joshua King etter 2-0 hjemme mot Asjerbajdsjan.
Nordmannen leverte en bra landskamp og scoret det første målet fra straffemerket i seieren. Kings prestasjoner ble belønnet med en åtter på Eurosports spillerbørs etter kampen.
  • Jarstein mot Müller: Se Tyskland - Norge mandag klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge.

Enig i Lagerbäck-kritikk

Landslagstrener Lars Lagerbäck var fornøyd med prestasjonen til spissen, men hadde en ting å utsette på spillet. Han synes spissen ble litt vel ambisiøs til tider.
Det er 25-åringen helt enig i.
– Han vil at vi skal ligge høyt. I første- og andreomgang prøvde vi å slå i bakrom på Alexander, men jeg ble litt dyp til tider. Jeg ble litt utålmodig da vi ikke fikk ballen. Jeg må kanskje lære meg å snu litt fortere om når jeg er på landslaget kontra når jeg er på klubblaget, sier King.
– Jeg blir dyp til tider og glemmer meg. Jeg er glad i ballen, men publikum som kom fortjente triks, fortsetter han.
  • Jarstein mot Müller: Se Tyskland - Norge mandag klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge.
Saken fortsetter under videoen:

– Han var fantastisk

Spissen er full av selvtillit om dagen. Denne uken forlenget han kontrakten med Bournemouth og formen er stigende. Det kan han en boost inn til kampen mot Aserbajdsjan.
– Jeg har alltid hatt mye selvtillit. Når ting fungerer på banen og jeg har hatt en god sesongoppkjøring, spiller i verdens beste liga og hadde en god kamp mot Manchester City sist. Det tar man selvfølgelig med seg inn i kamp, sier King.
Landslagskaptein, Stefan Johansen, tror det var et vondt å møte Premier League-spissen. Han er imponert over prestasjonen til landslagskompisen mot Asjerbajdsjan.
– Han var fantastisk. Jeg tror ikke de aserbajdsjanske-stopperne synes det var så artig å spille mot ham. Både han og Alexander Sørloth fungerte bra sammen, synes jeg. Det er to svære karer som de skal bryte med i tillegg til at Joshua har fart. Da blir det tøft, sier Johansen til Eurosport.no.
Mohamed Elyounoussi gleder seg over at King er tilbake på landslaget og scorer mål. Det tror vingen blir viktig å ta med seg i utviklingen inn mot EM-kvalifiseringen.
– Alle skal bidra til å score mål, men vi alle vet hva Joshua er kapabel til. Han kan fort score tosifret. Det er bra for oss det, sier Elyounoussi.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame