ULLEVAAL STADION (Eurosport.no):
Det var under kampen mot Asjerbajdsjan at Tarik Elyounoussi ble presentert som FK Qarabağ-spiller.
Spilleren selv har visst om at det pågikk forhandlinger, men det var ikke før etter kampen at angriperen visste at han skal spille for de aserbajdjanske klubben den neste sesongen. Spilleren blir lånt ut fra Olympiakos.
VM-kvalifisering
«Sønner av Drillos» gjorde jobben for Norge – Haaland ble historisk
07/09/2021 PÅ 20:39
  • Jarstein mot Müller: Se Tyskland - Norge mandag klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge.

– Spennende å se Tarik der

Mohamed Elyonoussi gleder seg over til å se fetteren i aksjon i Qarabağ-drakten der han skal møte Roma, Chelsea og Atletico Madrid i Champions League.
– Det er en klubb som har gjort det veldig bra i de siste årene. Det er en klubb som spiller i Champions League slik at det er en klubb som er på vei opp og frem. Det blir spennende å se Tarik der. Han fikk treffe noen av spillerne og fikk kjent litt på nivået nå. Jeg håper at han også får spille i Champions League. De har en veldig kul gruppe. En tøff gruppe, men kult, sier Elyounoussi til Eurosport.no.
– Er det et litt utradisjonelt valg?
– Det er en bra europeisk klubb. De er i Champions League. For oss nordmenn kjenner vi ikke så mye til fotballen der borte, men det er en bra klubb. De slo ut FCK blant annet, fortsetter landslagsvingen.
Saken fortsetter under videoen:

– Bra for Tarik å komme der

Landslagskaptein Stefan Johansen fikk med seg nyheten rett etter kamp. Fulham-proffen synes det er et spennende valg av landslagskompisen.
– Jeg tror jeg så den ene kampen mot FC København. Det er et spillende lag. Det er mye av de spillerne som vi møtte her. Det kan bli spennende. Det er et Champions League-lag også, sier Johansen til Eurosport.no.
Landslaget har klatret 56 plasser på FIFA-rankingen de siste årene. Johansen påpeker at det er en nasjon som er på vei fremover.
– Jeg synes man skal gi all ære til aserbajdjansk fotball. De har tatt enorme steg de siste årene. De spiller en litt moderne fotball. De prøve å ha mye ballbesittelse. Det kan selvfølgelig bli litt naivt til tider. Det blir spennende å følge ham. Det blir bra for Tarik å komme der, sier Johansen.
VM-kvalifisering
Utestengt mot Nederland: – Veldig rart
30/03/2021 PÅ 21:36
VM-kvalifisering
Bengts analyse: – Bestod testen i å gjøre drittjobben
30/03/2021 PÅ 21:27