Da Lars Lagerbäck ble ansatt som Norges landslagssjef i vinter, stilte Drillo seg til disposisjon om den svenske ringereven ønsket å ha en samtalepartner på vei inn i sin nye jobb.
Drillo, som har ledet Norge under to epoker, den første svært suksessfull, uttalte at han ville stille opp dersom Lagerbäck ønsket det. Før lørdagens oppgjør mot Tsjekkia forteller landslagssjefen at han har møtt Drillo ved flere anledninger for å prate fotball og utveksle erfaringer.
  • Se Norge–Tsjekkia på Eurosport Player og TVNorge lørdag kl. 20.45
VM-kvalifisering
«Sønner av Drillos» gjorde jobben for Norge – Haaland ble historisk
07/09/2021 PÅ 20:39
– Det er alltid bra å ha noen å prate fotball med. Vi har truffet hverandre noen ganger, og sist vi traff hverandre fikk vi lunsj også, smiler landslagssjefen.
– Hva pratet dere om?
– Det var en del fotball, men det var også en del annet. Noen av Drillos spesialinteresser ble også samtaleemner, sa Lagerbäck.
Vår svenske landslagssjef går langt i å antyde at Drillo er en mann han ønsker å bruke som samtalepartner også i fremtiden når det gjelder landslaget.
– Det er alltid fint å treffe erfarne og kunnskapsrike mennesker. Vi har ikke satt opp noen struktur eller agendaer for møtene våre, men det er alltid bra å treffes og snakke litt fotball og høre hva andre tenker, det er bare positivt, sier Lagerbäck.
– Har samtalene med Drillo hjulpet deg å bli bedre kjent med norsk fotball?
– Jeg vet ikke om det er riktig å si at jeg har blitt bedre kjent med norsk fotball gjennom ham, men han har sitt syn på norsk fotball og spillerne. Det er alltid positivt å prate med folk som man vet kan faget og har erfaringer. Jo flere øyner som ser, jo bedre og man kan alltid få nye impulser, sier Lagerbäck.
VM-kvalifisering
Utestengt mot Nederland: – Veldig rart
30/03/2021 PÅ 21:36
VM-kvalifisering
Bengts analyse: – Bestod testen i å gjøre drittjobben
30/03/2021 PÅ 21:27