Tyskland lekte seg til sin femte strake seier

Oppdatert 26/03/2017 klokken 20:19 GMT+2

Schürrle storspilte i det Tyskland overkjørte Aserbajdsjan

Andre Schurrle

Aserbajdsjan - Tyskland 1-4
Aserbajdsjan kjempet med nebb og klør fra start, men regjerende verdensmester Tyskland viste seg å være for sterke for nok et lag i VM-kvalifiseringen.
André Schürrle, som ikke har startet for landslaget siden 2015, var mannen som fikk æren av å score kampens første mål. Etter 19 minutter satte Borussia Dortmund-spilleren ballen i nettet på nært hold etter pasning fra Jonas Hector.
Det gikk deretter ikke lange tiden før vertene utlignet. De blåkledde presset Tyskland fra start, og i det 31. minutt kom utligningen fra Dmitriv Nazarov, som dermed gjorde at Tyskland slapp inn sitt første mål i VM-kvalifiseringen etter 590 minutter spilt.
Men de hvitkledde jaktet sin femte strake seier i gruppen og var et par nivå bedre. I de siste ti minuttene av første omgang satte gjestene inn ytterligere to mål og gikk til pause med en tomåls-ledelse.
Først var det Thomas Müller som ble spilt igjennom av André Schürrle. Etter å ha fintet ut keeper satte han gjestenes andre mål i kampen. Like før pause headet Mario Gomez lekent inn 1-3.
Og verre skulle det bli for vertene. Schürrle ga seg ikke med ett mål og en målgivende pasning. Nok en gang var det Jonas Hector som fant 26-åringen i boksen. Han fyrte ballen i høyre hjørne bak en sjanseløs Kamran Agayev.
Dermed vant Tyskland 4-1 på Baki Olimpiya Stadionu foran 30.000 tilskuere.
Tyskland har dermed full pott med 15 poeng og ligger fortsatt på første plass i gruppen. Aserbajdsjan faller ned til 4. plass med syv poeng på fem kamper. Tsjekkia vant lekent 6-0 over San Marino, og ligger på 2. plass med åtte poeng.