Fire innhopp. Det er antall kamper den svenske landslagsprofilen John Guidetti har fått i Celta Vigo-drakten i ligaen så langt denne sesongen. 25-åringen pådro seg en skade i ankelen i starten av august, men har ikke klart å spille seg inn på laget igjen etter å ha kommet tilbake på banen i september.
Nå innrømmer det tidligere Manchester City-talentet at han er lei av situasjonen på klubblaget og åpner for å forlate den spanske klubben. På landslagssamling med Sverige foran de to viktige playoff-kampene mot Italia gjorde han det klart at han er frustrert.
UEFA Nations League
«Reservene» viste seg tilliten verdig: – En magisk følelse
12/06/2022 KLOKKEN 20:57
– Det er klart at det ikke er en bra situasjon i klubben. Jeg er ikke fornøyd med det. Det er noe som må løses og vi har begynt å ta tak i det. Men nå jeg spiller gjør jeg det veldig bra og noe mer kan jeg ikke gjøre. Vi har landslagsspillere i hver posisjon der fremmme og det er ingen dårlige landslag. Det er Uruguay, Spania, Danmark og Tyrkia, sier svensken til Aftonbladet.
– Vi får se hva som skjer, men situasjonen er uholdbar.
Guidetti understreker at han trives godt utenfor banen i Celta Vigo, men savner å være involvert på banen. Klubben tok seg til semifinalen i Europa League forrige sesong der Manchester United ble for sterke.
Han tror skaden han pådro seg tidlig i sesongen ødela mye.
– Jeg har hatt to gode år i klubben og vi har hatt mye fremgang. Semifinale i cuper som Europa League og høye plasseringer i en av verdens beste ligaer. Vi har hatt mange fremgangsrike år og det har vært bra. Jeg har har spilt mye, men akkurat nå vil jeg spille mer, sier han.
UEFA Nations League
Vil jobbe med hodene før kampen mot «Söta Bror»: – Grøten er litt tyngre å tygge
10/06/2022 KLOKKEN 12:23
UEFA Nations League
Stopperkrise for Sverige før Norge-møte: Henter inn RBK-spiller
10/06/2022 KLOKKEN 07:53