Frustrert svensk landslagsprofil åpner for klubbytte

Stian Thelen

Publisert 07/11/2017 klokken 18:37 GMT+1

John Guidetti mener situasjonen i Celta Vigo er uholdbar.

John Guidetti

Foto: Scanpix

Fire innhopp. Det er antall kamper den svenske landslagsprofilen John Guidetti har fått i Celta Vigo-drakten i ligaen så langt denne sesongen. 25-åringen pådro seg en skade i ankelen i starten av august, men har ikke klart å spille seg inn på laget igjen etter å ha kommet tilbake på banen i september.
Nå innrømmer det tidligere Manchester City-talentet at han er lei av situasjonen på klubblaget og åpner for å forlate den spanske klubben. På landslagssamling med Sverige foran de to viktige playoff-kampene mot Italia gjorde han det klart at han er frustrert.
– Det er klart at det ikke er en bra situasjon i klubben. Jeg er ikke fornøyd med det. Det er noe som må løses og vi har begynt å ta tak i det. Men nå jeg spiller gjør jeg det veldig bra og noe mer kan jeg ikke gjøre. Vi har landslagsspillere i hver posisjon der fremmme og det er ingen dårlige landslag. Det er Uruguay, Spania, Danmark og Tyrkia, sier svensken til Aftonbladet.
– Vi får se hva som skjer, men situasjonen er uholdbar.
Guidetti understreker at han trives godt utenfor banen i Celta Vigo, men savner å være involvert på banen. Klubben tok seg til semifinalen i Europa League forrige sesong der Manchester United ble for sterke.
Han tror skaden han pådro seg tidlig i sesongen ødela mye.
– Jeg har hatt to gode år i klubben og vi har hatt mye fremgang. Semifinale i cuper som Europa League og høye plasseringer i en av verdens beste ligaer. Vi har hatt mange fremgangsrike år og det har vært bra. Jeg har har spilt mye, men akkurat nå vil jeg spille mer, sier han.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame