Armenia – Danmark 1-4
Saken oppdateres!
Hat trick av Thomas Delaney (3) og en frisparkscoring fra Christian Eriksen gjør at VM-drømmen virkelig lever for Danmark. 4-1-seieren over Armenia betyr at Åge Hareides lag tar over tabelltoppen i gruppe E med like mange poeng som Polen. Riktignok har polakkene en kamp mindre spilt ettersom de tar imot Kasakhstan senere i kveld.
VM-kvalifisering
Ventura nektet å trekke seg – Så fikk han sparken
15/11/2017 PÅ 17:11

Vond start for Hareide

Danskene hadde all mulig grunn til å være være fulle av selvtillit etter en meget sterk 4-0-seier over Robert Lewandowskis Polen i helgen. Det gjorde at Danmark-trener Åge Hareide valgte å starte med de samme elleve som sørget for en jubelkveld i Parken lørdag kveld.
Det tok imidlertid ikke lang tid før kalddusjen kom, for det var åpenbart at også andre enn danskene hadde selvtillit. Ruslan Koryan prøvde slegga fra 20 meter, og det er neppe siste gang vi ser at han gjør det. Armenerens prosjektil fikk Kasper Schmeichel ned i knestående, og sisteskansen måtte innse at han var sjanseløs på rakettskuddet.
(saken fortsetter under 1-0-scoringen)

Dansk snuoperasjon

Det skulle likevel ikke gå lang tid før danskene kom seg etter sjokkåpningen. Thomas Delaney viste scoringsteft mot Polen, og også mot Armenia var han på plass der han skulle. 26-åringen snek seg fri i boksen og stanget inn 1-1.
Hareides mannskap var på ingen måte ferdigscoret. Å lage frispark fra 30 meter og inn på egen banehalvdel er nemlig ikke lurt å gjøre når motstanderen har en spiller som heter Christian Eriksen. Dansken viste at han hadde dynamitt i føttene og skrudde ballen i kassa fra rundt 30 meter.
2. omgang inneholdt ikke de voldsomme høydepunktene, men Delaney gjorde sitt for at den i hvert fall vil havne i statistikkbøkene. Et langskudd fra Werder Bremen-spilleren snek seg inn i lengste hjørne.
Det bidro til at Hareides gutter kunne senke skuldrene og kontrollere inn de tre poengene. Delaney var likevel ikke fornøyd og ga seg ikke før han fikk hat trick etter en corner.
Dermed vant Danmark 4-1.
VM-kvalifisering
Rørt Bendtner til Eurosport: – 2017 har sannsynligvis vært mitt største år på fotballbanen
15/11/2017 PÅ 08:32
VM-kvalifisering
Hareide og Danmark til VM: – Hadde aldri trodd at vi skulle ta den seieren her
14/11/2017 PÅ 21:36