Åge Hareide har valgt følgende spillere til start i kampen mot Romania: Kasper Schmeichel – Henrik Dalsgaard, Simon Kjær, Andreas Christensen, Riza Durmisi – William Kvist, Christian Eriksen, Thomas Delaney – Yussuf Poulsen, Nicklas Bendtner, Pione Sisto.
  • Kampen mellom Danmark og Romania kan du følge på Eurosport 1 og Eurosport Player fra 18.00!
En play off-billett ligger i potten når Romania gjester Åge Hareides Danmark i Parken søndag. Med poeng mot Montenegro sikrer dermed Danmark seg minst andreplassen i gruppa, noe som vi medføre at håpet om å ta seg til VM i Russland fremdeles lever for Hareides menn.
VM-kvalifisering
Ventura nektet å trekke seg – Så fikk han sparken
15/11/2017 PÅ 17:11
Med seier hjemme, samt Polen-tap mot Montenegro, er danske klare for VM.

Vil ikke risikere karantene på Cornelius

I den avgjørende kampen har RBK-spissen Nicklas Bendtner fått sjansen og er med fra start. Han går inn for Andreas Cornelius som startet kampan mot Montenegro tidligere i uken.
– Bendtner kom inn og gjorde det godt i Montenegro og samtidig får Cornelius karantene hvis han får gult kort i kveld, så det er en kombinasjon av de to tingene, sier nordmannen til DR på spørsmål om de endringene han har gjort.
Det er første gang RBK-spissen starter for landslaget siden play-off-kampen mot Sverige i november 2015.

Bjelland-skade

I alt gjør Hareide tre endringer siden seieren mot Montenegro, halvt norske Andreas Bjelland og en skadd Jens Stryger Larsen går ut av laget. Inn kommer Chelsea-forsvarer Andreas Christensen og Riza Durmisi.
- Bjelland har slitt etter kampen i Montenegro. Han har hatt problemer med det ene låret. Andreas Christensen er en god mann å kunne sette innpå, sier Hareide.
Dette blir Bendtners 76. kamp for landslaget han har scoret 29 mål på. Bendtner debuterede for det danske landslaget i august 2006, hvor han også scoret i en vennskapskamp mot Polen der danskene vant 2-0 i Odense.
29-åringen har ikke scoret i landslagsdrakten siden 2015 da han scoret hattrick under en vennskapskamp mot USA der de hvite og røde vant 3-2.
VM-kvalifisering
Rørt Bendtner til Eurosport: – 2017 har sannsynligvis vært mitt største år på fotballbanen
15/11/2017 PÅ 08:32
VM-kvalifisering
Hareide og Danmark til VM: – Hadde aldri trodd at vi skulle ta den seieren her
14/11/2017 PÅ 21:36