Torsdag opplyste tyrkiske myndigheter at kampaktiviteten innen fotball, basketball og volleyball stanses midlertidig som et tiltak i kampen mot koronaviruset.
Ungdoms- og idrettsminister Muharrem Kasapoglu kom med kunngjøringen etter å ha møtt presidentene i de tre særforbundene.
– Vi ble sammen enige om å stoppe seriespillet, sa han.
Eliteserien
Hansen går glipp av landskampene
19 MINUTTER SIDEN
Fotballigaen har gjennomført kamper uten tilskuere på tribunene den siste tiden, også etter at de fleste av de øvrige europeiske landene hadde stoppet sine ligaer.

Kritikk

Fotballpresident Nihat Ozdemir har argumentert med at Tyrkia er et av landene som er minst påvirket av virusutbruddet. Samtidig har flere spillere og trenere framført kritikk mot at ikke kampene er stoppet.
Alexander Sørloths Trabzonspor opplyste tidligere denne uken at den tidligere Premier League-profilen John Obi Mikels kontrakt er terminert med øyeblikket virkning. Midtbanespilleren sa noen dager tidligere at han ikke ønsket å spille flere kamper i Tyrkia så lenge ligaen fortsatte sin aktivitet under viruskrisen.

Gulbrandsen ble hørt

Fredrik Gulbrandsen tok til orde for fotballstopp etter at hans Basaksehir spilte 1-1 i toppkampen mot Trabzonspor søndag.
– Jeg håper de skjønner at de bør stoppe ligaen. I dag spilte vi uten tilskuere, og det er liten vits i å fortsette slik situasjonen er nå. Hvis de er smarte så tror jeg de stopper, sa han til TV 2.
Trabzonspor topper tabellen i Tyrkia på bedre målforskjell enn Basaksehir etter 26 av 34 serierunder. Galatasaray, med Martin Linnes i stallen, er tre poeng bak.
(©NTB)
Fikk du med deg denne?

INDRE BANE I KARANTENE: Moe og Jönsson om overgangsvindu, permittering og treningshverdag

Indre Bane
Tror Brann var siste utvei for Sakor: – Kommer nok aldri til å innrømme det
30 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Gunnhild oppsummerer: Gullkamp, brennhet svenske og absurd selvmål
3 TIMER SIDEN