Mandag gjorde Samuel Adegbenro det klart at han ikke ønsket å forlenge kontrakten sin med Viking. Samme dag mottok siddisene et bud på 14 millioner kroner for sin angrepsjuvel fra tyrkiske Buraspor – et tilbud 21-åringen selv ikke var veldig fristet av.
Nå ser det imidlertid ut til at Adegbenro har snudd, blant annet etter at Malmö skal ha meldt seg ut av kampen om nigerianerens underskrift.
Eliteserien
Se høydepunktene: Lehne Olsen herjet med Odd
9 TIMER SIDEN
Torsdag skriver Stavanger Aftenblad at Buraspor dermed er den eneste reelle muligheten for Adegbenro å finne seg en ny arbeidsgiver før det internasjonale overgangsvinduet stenger 30. august.
– Jeg kan bekrefte at vi nå forhandler med Bursaspor, sier Viking-leder Eirik W. Henningsen.
Ifølge avisen ønsker ikke Henningsen vil ikke uttale seg om forhandlingene eller bekrefte opplysningene, men hevder å vite at Viking skal ha foreslått en avtale med en totalramme på rundt 20 millioner kroner overfor Bursaspor. 14 millioner kroner ved salget, pluss ytterligere seks millioner ved antall spilte kamper og dersom Buraspor kvalifiserer seg for spill i Europa.
Om Vikings viktigste angrepsvåpen forsvinner, er det naturlig å tenke at klubben er avhengig av å hente inn nye navn i kampen om å beholde plassen i Eliteserien. Viking-trener Ian Burchnall bekrefter at klubben vurderer opptil flere spillere, men at det foreløpig ikke foreligger noen konkrete forhandlinger.
– Vi har tre-fire spillere som vi vurderer, men vi er ikke nær ved å signere noen, sier Burchnall, som selv planlegger å ha med Adegbenro til søndagens bortekamp mot Aalesund.
Eliteserien
Se høydepunktene: Strand Nilsen sikrer hjemmeseier på slutten
9 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Sogndal med borteseier mot Grorud
10 TIMER SIDEN