Lagene gikk til pause på 0-0, men dommer Guido Winkmann måtte be lagene gå inn igjen på gresset etter at videodømmingsverktøyet VAR hadde konkludert med at vertene skulle ha straffespark.
– Nei, vi går ikke innpå der igjen, sa fortvilte Freiburg-spillere.
Den bisarre episoden skjedde da Daniel Brosinskis skudd traff Freiburgs Marc-Oliver Kempf i armen. Dommeren vinket spillere videre og blåste i fløyta for pause, men VAR-beslutningen sørget for alt annet enn pause.
VM
FIFA: Mållinjeteknologi godkjente Japans omdiskuterte vinnermål mot Spania
10 TIMER SIDEN
Pablo De Blasis scoret på straffesparket etter over fem minutters venting og det kunne omsider blåses for pause på nytt. Som tyske DW skrev "Lite å rapportere før etter pausesignalet" …

TV-protest

Bunnoppgjøret i den tyske toppdivisjonen inneholdt det meste. Fansen pepret banen med doruller i en protest mot mandagskamper. Dermed ble avspark utsatt.
Fansen liker dårlig de TV-sendte mandagskampene som passer dårlig inn med arbeidstider og lange reiser.

Fans protesterte mot mandagskamper i Bundesligaen mandag kveld.

Foto: Eurosport

Etter 78 minutter kunne De Blasis punktere kampen etter en keepertabbe av de sjeldne. Freiburg målvakt Alexander Schwolow spilte ballen rett til Robin Quaison, som igjen fant De Blasis – og da skulle alle forviklinger være over. Men De Blasis holdt på å bomme for tomt mål …

HSV på vei ned

Mainz vant kampen 2–0 og tok tre livsviktige poeng. Wolfsburg, Mainz og Freiburg har alle 30 poeng når fire runder gjenstår. Freiburg har svakest målforskjell og ligger på kvalifiseringsplassen.
For Hamburger SV var resultatet mandag nedslående. Den tidligere storklubben er nær ved å rykke ned fra 1. Bundesliga for første gang. Laget har åtte poeng opp til trygg plass med fire kamper igjen å spille.
(©NTB)
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
14 TIMER SIDEN
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
14 TIMER SIDEN