Kasper Hjulmand skal være en av favorittene til å ta over den ledige trenerjobben i den belgiske toppklubben Anderlecht. Det skriver den danske avisen, Berlingske Tidende.
Ifølge Het Laatste Nieuws er den tidligere nederlandske storspilleren, Phillip Cocu, ikke aktuell på grunn av sitt høye lønnskrav på fire millioner euro. I tillegg måtte Anderlecht kjøpe ham ut av kontrakten med Fenebache.
OBOS-ligaen
Kåre Ingebrigtsen nærmer seg ny jobb: – Den eneste kandidaten vår
36 MINUTTER SIDEN
Ifølge BT skal Anderlecht ha sett på Hjulmand som en alternativ plan om de ikke skulle klare å lokke Cocu bort fra Tyrkia. Belgierne spilte i gruppespillet i Europa League i høst, men endte sist etter å ha møtt Dinamo Zagreb, Fenerbache og Spartak Trnava.
Hjulmand har i høst vært tett linket til den ledige jobben i Rosenborg og har vært en av kandidatene, men nå kan han altså være på vei litt sørover enn nordover. Mye tyder også på at RBK ender opp med FKH-duoen Eirik Horneland og Karl Oskar Emberland.
Nordsjælland-treneren har kontrakt frem til sommeren. Klubbens sportssjef har hele tiden vært tydelig på at de ønsker å beholde ham og at det ikke er aktuelt å slippe ham i vinter.
– Vi håper å få på plass en avtale, men han skal også finne ut om han fortsatt ønsker å være i Nordsjælland. Vi vil gjerne beholde ham her, og han har stor kjærlighet for klubben, men han skal bestemme seg selv om han vil ta en periode til, sa Carsten V. Jensen til Eurosport Danmark tidlig i desember.
Eurosports danske fotballekspert, Lars Jacobsen, har tidligere uttalt seg svært positivt om Hjulmands kandidatur.
– Det er ingen tvil om at han er et av de største talentene på den danske trenersiden. Han har skapt fantastiske resultater, dro til utlandet, for så å komme tilbake. Han har dessuten oppnådd suksess gjennom bruk av talenter og unge spillere. Han har bygget opp og solgt spillere videre med bravur, sa Jacobsen til Eurosport.no i november.
UEFA Europa Conference League
– Mourinho får sikkert tak i nummeret mitt hvis han vil ringe meg
2 TIMER SIDEN
UEFA Europa League
Tredje strake tap for «norske» Ferencváros
2 TIMER SIDEN