Randers-spilleren fikk en strålende start på sitt utenlandseventyr i Danmark sommeren 2018. Den tidligere KBK-spissen scoret i debuten og nøt stor tillit utover i sesongen.
Nå har imidlertid ting snudd fullstendig.
Fotball
Haaland på verdenslaget i Fifa-kåring: – Gir gratis motivasjon
11 TIMER SIDEN
Fra normalt å ha vært i startoppstillingen, har han denne sesongen stort sett kun vært benket eller fått vise seg på reservelaget.
– Det er rett og slett dritkjedelig. Jeg vil gjerne spille fotball og vise seg frem, gi noe tilbake til laget og guttene man trener med hver dag, sier en ærlig Stokke til Eurosport.no.
– Hva er grunnen til at du ikke har spilt?
– Det er et godt spørsmål. Jeg har ikke noe kjempegodt svar selv. Jeg synes situasjonen er merkelig når man startet 27 kamper sist sesong og totalt har spilt 30 minutter i år. Det er merkelig. Jeg har ikke hatt noen skader, har trent godt og står på, forsikrer han.

Får ikke vist seg frem: – Føler meg i god form

Den danske sesongen startet i juli, og til nå har han kun fått tre korte innhopp i Superligaen til tross for at man er i gang med runde 12.
Det har ikke vært noen endringer på trenersiden. Stokke sier han har et godt forhold til trener Thomas Thomasberg.
– Man får litt følelsen av at det kan være klubbstyrt, men jeg vet ikke hvor mye jeg skal prate om det. Hadde man vært god, hadde det vært vanskelig å benke en, men jeg har ikke fått noen som helst sjanser.
– Jeg føler meg i god form på trening, sier Stokke.
I sommer fikk han beskjed om at han kunne se seg om etter en ny klubb, samtidig som treneren åpnet for at han kunne bli dersom han var motivert til å kjempe om plassen. Stokke følte han var godt i gang i klubben, med tanke på hvor mye han fikk spille i sin første sesong utenlands, og ønsket å bli for å kjempe om plassen.
Kontrakten hans går ut sommeren 2021.

Var ønsket av flere Eliteserie-klubber

Stokke bekrefter at det har vært interesse rundt han, men ønsker ikke å gå i detaljer på hvor interessen kommer fra.
Eurosport.no vet at flere klubber på nedre halvdel i Eliteserien var interessert i å hente Randers-spissen. Samtidig fulgte også noen danske klubber tett med på nordmannens situasjon.
– Timingen med å vende hjem med kun ti kamper igjen var ikke helt der, forteller Stokke.
– Jeg tror jeg har gitt et positivt bilde av meg selv da jeg var i Norge. En spiller som har spilt noen kamper i Superligaen trenger ikke å bli mindre attraktiv. Jeg føler jeg er i min beste alder og vil gjerne spille fotball, sier 29-åringen.
Han tror det kan bli en avklaring i januar hvis tingenes tilstand ikke forandrer seg.
– Jeg regner med det skjer ting. Det ville vært rart om klubben ikke var åpen for det, sier han.
– Tenker du på Eliteserien?
– Jeg er åpen for mye. Jeg vil holde meg så lenge jeg kan i utlandet, men er det noe spennende som dukker opp kan man hive seg ut på det. Jeg vil være med for å kjempe om å vinne noe, så er det en fin mulighet i Norge skal jeg ikke se bort fra det, sier den tidligere KBK-spissen.
Søndag spiller Randers lokaloppgjør mot AGF. Den siste tiden har Stokkes klubb levert solide prestasjoner og tatt seg til en 4. plass på tabellen. Det gjør at veien frem kan virke enda lenger. Stokke er ikke med i troppen og sliter litt med en lårhøne.
Den tidligere Eliteserie-spissen er klar på at han ikke vil kreve noe krisemøte med den sportslige ledelsen med tanke på egen situasjon og forsikrer om at han vil fortsette å gi alt hele tiden – selv om han på ingen måte har fått spilletiden han ønsket seg.
– Jeg er profesjonell og lager ikke noe bråk her. Situasjonen er at jeg bare trener så godt jeg kan, sier han.
OBOS-ligaen
Hadde første økt i parkeringsgarasjen: – Gutta ser fantastiske ut
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Tidligere Roma-spiller klar for AaFK
15 TIMER SIDEN