Saken oppdateres!
EM-kvalifiseringskampen mellom det norske U21-landslaget og Hviterussland er utsatt. Grunnen er at en hviterussisk spiller skal ha testet positivt på koronaviruset.
– Det hviterussiske laget ble i henhold til protokoll testet ved ankomst Norge. En spiller har testet positivt på korona, og NFF har i samråd med smittevernoverlegen i Drammen kommune utsatt kampen. Det hviterussiske laget ble umiddelbart satt i karantene, og NFF er nå i dialog med smittevernoverlegen i Drammen kommune og Folkehelseinstituttet med hensyn til smittevern, smittesporing og raskest mulig sikker uttransportering av laget, sier konkurransedirektør i NFF Nils Fisketjønn.
Indre Bane
Ekspertens dystre Mjøndalen-spådom: – Jeg tror de er helt sjanseløse
NOEN SEKUNDER SIDEN
Kampen skulle ha vært Norges niende i gruppespillet til EM, der Nederland topper gruppa med 21 poeng. Portugal ligger på andreplass med 15, mens Norge har inntatt tredjeplassen med ti poeng.
Hviterussland og Norge møttes sist i september 2019 i en kamp som endte 1-1. Emil Bohinen scoret Norges mål.
Det norske laget skal ha forlatt Drammen som følge av avlysningen. Vålerenga-spiller Osame Sahraoui var med U21-troppen for aller første gang, og kunne få sjansen til å debutere på laget i dagens oppsatte kamp mot Hviterussland. Det får han altså ikke, og bekrefter selv på sin Instagram-profil at kveldens kamp er utsatt.
Det er ennå ikke klart når kampen er utsatt til.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Bakke om Åsen-kontrakt: – Lettere å bygge rundt en slik brikke
4 TIMER SIDEN