– Per nå ser det ikke ut som det er noen negative ettervirkninger. Mathias hadde også bare milde symptomer da han var syk. Han ble isolert i cirka to og en halv uke, sier pappa Sten Normann til NTB.
Mange idrettsutøvere er redde for å få nedsatt lungekapasitet etter å ha vært gjennom covid-19-sykdom.
OBOS-ligaen
Midtstopper signerte for rivalen: – Solid tilvekst
EN TIME SIDEN
– Mathias merker ikke noe, og han ble kåret til banens beste i seriestarten sist helg, sier faren videre.
Den vant Rostov 1-0 borte over Tambov. Normann var på banen hele kampen.
Lørdag spiller nordmannen sesongens første storkamp. Den går hjemme mot den suverene tittelforsvareren Zenit St. Petersburg. Zenit tok 27 poeng mer enn Rostov forrige sesong og vant begge de innbyrdes oppgjørene.

Hardt angrep

Fem andre Rostov-spillere ble rammet av viruset i juni samtidig med Normann: Roman Eremenko, Khoren Bajramjan, Ivelin Popov, Arsenij Logasjov og Denis Hadzjikadunitsj.
Hele 42 spillere og ansatte i klubben havnet umiddelbart i karantene etter sykdomsutbruddet. Det var krisetilstander. Den russiske ligaen hadde koronapause fra 15. mars til midten av juni.
Rostov måtte bruke et tilnærmet juniorlag i flere kamper på grunn av sykdomssituasjonen. Dermed forsvant også sjansen til å sikre mesterligaplass.
Tidligere på våren måtte spillertroppen i likhet med store deler av Europa holde seg innendørs i flere uker for å stoppe smittespredning.
Normann har spilt i den russiske eliteserien siden 2018-19-sesongen og fått et meget solid navn. Før det var han i Molde på utlån fra Brighton.
Om et par uker tar landslagssjef Lars Lagerbäck ut troppen til september-kampene. Der er Normann ganske sikkert med.
(©NTB)
Eliteserien
Best i ligaen etter Bohinen-beslutningen: – Ikke styrt av SA eller Eurosport
4 TIMER SIDEN
Fotball
Gjennombrudd for nye Nadderud: – Ekstremt viktig milepæl!
5 TIMER SIDEN