Det er Bergens Tidende som melder at den norske Rapid Wien-spilleren trolig er på vei inn portene i Bergen før overgangsvinduet stenger mandag kveld.
Sportssjef i Brann, Rune Soltvedt, sier han ikke ønsker å kommentere saken, når Eurosport konfronterer han med opplysningene.
UEFA Europa Conference League
– Mourinho får sikkert tak i nummeret mitt hvis han vil ringe meg
EN TIME SIDEN
Soltvedt har tidligere uttalt til Eurosport at Brann ikke var i kontakt med Berisha, men at han ikke ville utelukke det.
Etter det BT erfarer, har sportssjefen og daglig leder Vibeke Johannesen blitt igjen i Bergen, mens resten av laget har flydd til Skien for morgendagens serieåpning mot Odd. Dette for å fullføre overgangen.
Berisha har vært ettertraktet av Eliteserie-klubber denne våren. Thomas Berntsen i Sarpsborg 08 bekreftet til Eurosport for en uke siden at de fikk nei, da de forhørte seg om kantspilleren.
I Stavanger har det vært kronerulling for å få siddisen hjem til Jåttåvågen. Det har dog ikke lyktes å få inn nok penger, og trener Bjarne Berntsen sa denne uken følgende til Eurosport.no:
– Det er en situasjon som gjør at det er helt umulig for oss, av økonomiske årsaker, å i det hele tenke på at han kan bli aktuell for Viking.
Les også: Berntsens tre nøkler for å unngå «naturlig» bunnplassering
– Stemmer det at det også har vært aktuelt å prøve å låne ham?
– Ikke så lenge klubben sa nei.
Sett denne?
UEFA Europa League
Tredje strake tap for «norske» Ferencváros
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Linkes til storklubb for kjempesum – kan dryppe på norske klubber
3 TIMER SIDEN