• Se Tromsø – Sarpsborg 08 søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3.
Rubén Miño (28) blir ikke Tromsø-spiller i denne omgang. Det melder iTromsø.
Keeperen var fortsatte registrert som spiller i AEK Larnaca da det norske overgangsvinduet stengte. 28-åringen er et produkt av Barcelonas La Masia-akademi og har spilt for klubber som Mallorca og Real Oviedo.
OBOS-ligaen
Midtbanetalentet klart for OBOS-klubb
4 TIMER SIDEN

– Reglene er klare

Det betyr at han ikke kan signere for klubben nå.
– Alle trodde vi kunne få dette til, men reglene er klare. Det er litt annerledes her enn i resten av Europa, sier Rubén Miño til iTromsø.
Klubben sliter med skader på flere keepere. Bak Gudmun Kongshavn er det tynt ettersom Filip Loncaric er langttidsskadet. Ettersom Miño ikke er aktuell kommer en annen spansk keeper inn.
Javier Jiménez kommer til Tromsø tirsdag kveld for å signere en kortidskontrakt og dermed sikre backup bak Kongshavn.

Utelukker ikke overgang på sikt

Selv om det ikke blir en avtale med Miño nå, utelukker hverken Tromsø eller keeperen selv en avtale etter sesongen. Kongshavn er på utgående kontrakt og en forlengelse er fortsatt ikke diskutert.
Derfor blir keeperen værende i Tromsø noen dager til, selv om partene ikke har snakket sammen.
– Jeg kommer til å prøve å finne meg en klubb for denne sesongen. Det er fortsatt noen måneder til det neste overgangsvinduet åpner, og jeg ønsker å trene med et lag, men muligheten er der (for Tromsø journ.merk.). Akkurat nå er det ikke lett å finne en klubb. De fleste lagene har gjort sine overganger og vinduet er stengt. Det er vanskelig, vi får se, sier keeperen.
Heller ikke Valakari vil utelukke noe som helst.
– Han er en veldig bra fyr. Han liker byen, og derfor ønsker han å trene litt mer med oss slik at vi får sett mer av ham. I tillegg får han bygd seg mer opp. Selvsagt følger vi spilleren. Han er interessant, sier Valakari til iTromsø.
  • Se Tromsø – Sarpsborg 08 søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3.
Fotball
Var på prøvespill hos Chelsea – nå jakter unggutten spilletid på øverste nivå
5 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Flo henter landslagsspiller til Sogndal
6 TIMER SIDEN