ÅRÅSEN (Eurosport.no): Cupmester Lillestrøm har ingen planer om å spare på kruttet i torsdagens Mesterfinale mot Rosenborg.
Den regjerende seriemesteren har signalisert at de vil rullere på laget for å gi flest mulig av spillere matching. Overfor VG tidligere i uken var Rosenborg-sjef Kåre Ingebrigtsen tydelig på det.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
– Den kommer vanskelig til når kampen er lagt til en torsdag, og vi har seriekamp igjen på søndag. Vi kommer ikke til å spille med samme lag på Åråsen og i Drammen, for å si det sånn, sa Ingebrigtsen.
Det er en tanke LSK-sjef Arne Erlandsen ikke deler.

Erlandsen: – Som alle andre kamper

– Vi forholder oss til kampen som vi gjør til alle andre kamper. Vi ønsker å vinne og prestere bra. Vi har behov for å vise alle her på Åråsen at vi er et godt fotballag, og det har vi en fin mulighet til i morgen, sier Erlandsen til Eurosport.no dagen før dagen.
– Vi skal bidra til at dette blir en fin kamp for alle som er involert.
Det vil likevel bli endringer fra LSK-laget som tapte for Ranheim i helgen.
I elleveren som ble drillet i slutten av onsdagens treningsøkt var Thomas Lehne Olsen erstattet med Gary Martin. I tillegg forsvinner Stefan Antonijevic ut til fordel for Marius Amundsen.
– Vi ønsker å vise hele Lillestrøm at vi har et bra lag som kan matche Rosenborg, så er det opp til de spillerne i morgen å vise seg frem på en fin måte.
(Knudtzon kryptisk om kontraktsforhandlingene – saken fortsetter under):

Knudtzon forstår RBKs prioritering

Erling Knudtzon avsluttet treningen på topp med Gary Martin. 29-åringen forstår at Rosenborg nedprioriterer Mesterfinalen, men mener dette er en ypperlig sjanse for LSK til å vise seg frem.
– Vi gleder oss til kampen. Vi går selvfølgelig for å vinne. Vi er ikke like ofte i medaljestrid som Rosenborg, så for oss er det gøy å være med i en kamp som kan vinnes. Det er kult, sier Knudtzon til Eurosport.no.
– Forstår du at de vil nedprioritere den?
– Ja, for så vidt. Det er veldig mange kamper fremover. Det er det for oss også. Det er klart at man må gjøre sine prioriteringer. Det er helt greit at de velger det. Vi ønsker å revansjere den dårlige prestasjonen vi hadde sist (mot Ranheim), så for oss passer det bra at vi får en kamp til, sier Knudtzon.
Mats Haakenstad støtter lagkompisens konklusjon.
– Det spiller ingen rolle for oss. Vi skal ut her for å vinne enten de nedprioriterer eller setter det høyt opp på listen, sier han.
Antatt lag Lillestrøm:
Maric - Haakenstad, Amundsen, Kippe, Rafn - Melgalvis, Krogstad, Matthew, Brenden - Martin, Knudtzon.
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23