ÅRÅSEN (Eurosport.no): Thomas Lehne Olsen ble hentet fra Tromsø før sesongen for å score mål for Lillestrøm. Så langt har han løst det best av samtlige LSK-spillere, men 26-åringen har kun to fulltreffere i Eliteserien.
Det vitner om en svak sesongstart for et Lillestrøm som ligger på 13. plass etter to runder.
Torsdag kveld kan de ikke gjøre noe med tabellen, men i Mesterfinalen mot Rosenborg ønsker fjorårets cupmester naturligvis å ta årets første trofé.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
  • Lad opp til Mesterfinalen mellom Lillestrøm og Rosenborg på Eurosport Player og MAX fra 18.00 torsdag kveld
LSK-trener Arne Erlandsen har varslet at de i motsetning til Rosenborg vil ta dette som en vanlig kamp.

Lehne Olsen: – Jeg har ikke vært god nok

Likevel kan det tyde på at Lehne Olsen ikke er blant de startende. Spissen har startet alle kamper i Eliteserien, men på treningen før kampdag spilte han med vest mot det som kunne se ut som en potensiell startoppstilling som ble drillet de siste minuttene.
– Jeg føler meg fin, så da er det bare å vente og se hvem som starter, så får de elleve som starter kjøre på, sier Lehne Olsen til Eurosport.no.
– Du var en av de med vest. Skal vi tolke det som at du kanskje blir hvilt?
– Ja, det kan hende. Hvilt og hvilt. Jeg har ikke vært god nok. Sånn er det. Vi må bare jobbe oss opp igjen. Er du ikke god nok, så er det andre som vil ha plassen din og da må du bare komme deg opp på hesten og jobbe på.
– Du synes ikke at du har vært god nok?
– Nei. Det synes jeg ikke, sier han.
– Det er kjedelig å ikke få til det en har lyst til. Da er det bare en ting å gjøre: Å jobbe og begynne å prestere på trening.
(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

Tenker ikke på toppscorertittelen

Forrige sesong endte med elleve Eliteserie-scoringer for 26-åringen. Kun fem spillere hadde flere scoringer, der Nicklas Bendtner toppet listen med 19 mål. I øyeblikket ofrer ikke Lehne Olsen toppscorertittelen en tanke.
– Nei, nå tenker jeg på meg selv akkurat nå. Jeg har mer enn nok med meg selv og prøve å komme meg i form igjen og sette ballen i mål.
– Så for deg vil det være forståelig om du blir vraket til neste kamp fordi du mener du ikke har vært god nok?
– Jaja, det er jeg fullstendig klar over, fastslår han.

Avsluttet treningen med Erlandsen-prat

Mens flere av spillerne terpet på avslutninger mot slutten av treningen dagen før Mesterfinalen, hadde trener Arne Erlandsen en lengre prat med spissen.
– Jeg bare spurte hvordan han har det. Det er fordelen med å være profesjonell fotballspiller, at lederne prater med de. Spesielt når man som lag ikke har prestert bra nok må man kanskje prate enda litt mer, sier Erlandsen til Eurosport.no.
Treneren går ikke med på at Lehne Olsen bør være veldig skuffet over seg selv.
– Thomas Lehne har vært god hos oss, så har han med resten av laget vært litt varierende med hva vi har gjort med tanke på Ranheim-kampen. Han var veldig god mot Molde. Dette er fotballspillerens liv. Det går opp og ned. Vi ønsker selvsagt at alle skal være på høyt nivå hele tiden, sier han.
Lillestrøms kamp mot Rosenborg vises på Eurosport Player og MAX fra 18.00 torsdag kveld. Avspark er 18.30.
LSK-spilleren i kontraktsforhandlinger:
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18