28-åringen har signert en låneavtale med Jessheim-klubben ut sesongen.
Spilleren har en forferdelig skadehistorikk hos Mjøndalen. Ivorianeren har to ganger pådratt seg alvorlige kneskader og har tidligere sagt at han trodde karrieren var over.
Eliteserien
Ferdig i Kristiansund: – Jeg ønsker alle lykke til videre
5 TIMER SIDEN
Ull/Kisa-trener Trond Fredriksen roser spillerens mot.
– Vi får inn en sulten spiller som har vist voldsom mental styrke i måten han har kommet tilbake på fotballbanen. Nå har han trent regelmessig med Mjøndalen siden 2017, så tror vi at han kan tilføre oss en del spennende ferdigheter resten av sesongen. Dio kan skape ubalanse på egenhånd, sier Fredriksen til klubbens hjemmeside.
I år har det kun blitt to innhopp for Mjøndalen, mens han i fjor var involvert i 23 kamper i opprykkssesongen. Spilleren huskes også godt for sine prestasjoner i 2014 hvor han var svært sentral i at Mjøndalen rykket opp.

Gjør som Scriven

Ull/Kisa har tidligere lånt Alfred Scriven fra bruntrøyene og han vil dermed gjenforenes med sin angrepskollega Dio.
Sportssjef Kenneth Karlsen i Mjøndalen ønsker angriperen lykke til.
– Både Dio og vi var enige om at det han trenger for å komme tilbake til gammelt storslag var spilletid. Derfor har vi inngått en ny leieavtale med Ull/Kisa, også denne gangen med en av våre offensive spillere og ut året. Ull/Kisa spiller veldig likt oss og de har flinke folk i klubben. Vi tror Dio kommer tilbake i toppslag, og ønsker han og Ull Kisa lykke til i en spennende høstsesong, sier Karlsen til MIFs hjemmeside.
Dio kom til Sandefjord som 19-åring og var deretter en periode i Hønefoss. Det er syv år siden han signerte for Mjøndalen.
Ull/Kisas neste kamp er hjemme mot Nest-Sotra søndag 18.00. Oppgjøret vises på Eurosport Player og Dplay.
Fotball
Følte med spillerne etter kapteinsbånd-nekten: – Politiske gisler
I GÅR KLOKKEN 16:54
Fotball
Fifa åpner disiplinærsak mot Serbia
I GÅR KLOKKEN 16:03