Populære sporter
All sport
Vis alt

Ødegaard-skade kan føre til «ny» rolle for Moi

Oppdatert 22/09/2022 klokken 08:27 GMT+2

Southampton-spilleren kjenner heldigvis godt til posisjonen.

Vil avslutte gruppen med stil: –Må fullføre jobben

Martin Ødegaard, Norges kaptein, er skadet. På mandag snakket landslagstrener Ståle Solbakken om at de har andre spillere som kan brukes i Ødegaards indreløperrolle.
En av de spillerne er Mohamed Elyounoussi. Moi har spilt i posisjonen en rekke ganger for Southampton, og et par ganger for Norge.

Spiller der gjerne

Til Discovery sier han at det er en posisjon han gledelig spiller.
– Jeg har en eller to kamper der for landslaget, og litt flere i Southampton. Jeg er en spiller som kan spille de fleste posisjoner. Det er ikke så stor forskjell på det jeg liker å gjøre på banen, så det kan jeg bekle, sier Elyounoussi.
Han fortsetter:
– Posisjonen blir annerledes ettersom man blir mer involvert i spillet. Ellers er det ikke noen kjempestor forskjell. Det er ikke noe problem for min del, sier Southampton-spilleren.
Norge ligger meget godt an til å vinne sin Nations League-gruppe. Elyounoussi sier at spillerne og laget har troen på at det skal gå veien.
– Vi skal være ydmyke og fortsette der vi slapp. Samtidig må vi fortsette med det harde arbeidet å sette hverandre i gode posisjoner. Vi må fullføre jobben, rett og slett. Jeg gleder meg til kampene. Vi har lagt grunnlaget i sommer. Nå må vi avslutte med stil.

Ok sesongstart

Moi har spilt en rekke minutter for Southampton så langt i sesongen. Han er ikke helt fornøyd med det laget har levert, og vet selv hva han må gjøre bedre.
– Det har vært en ok sesonginnledning. Jeg spilte ikke først kamp, så har jeg spilt alt etter det. Laget har hatt varierende prestasjoner. Vi har hentet mye ungt som gjør at prestasjonene svinger. Det har vært en brukbar start. For min del må jeg begynne å putte ballen mer i mål, avslutter Moi med et smil.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame