Populære sporter
All sport
Vis alt

Ødegaard om Mitrovic: – I sitt livs form

Eurosport
AvEurosport

Publisert 26/09/2022 klokken 16:42 GMT+2

Martin Ødegaard har respekt for Serbia og spesielt målfarlige Aleksandar Mitrović før den avgjørende nasjonsligakampen på Ullevaal tirsdag.

Martin Ødegaard og Aleksandar Mitrović

Foto: Getty Images

– En spiss med ekstreme ferdigheter. Ekstremt god i boks. Ekstremt sterk og tøff å møte og er i sitt livs form, var Ødegaards dom under mandagens pressekonferanse.
Norge er gruppevinner i nasjonsligaen om laget unngår tap. Lørdag ga Ødegaards lag fra seg 1-0-ledelse mot Slovenia og falt med 1-2 i Ljubljana.
Ødegaard spilte 71 minutter etter en kronglete inngang til kampen. En leggskade gjorde det lenge usikkert om han kunne komme på banen.
Norge får et utsolgt Ullevaal stadion i ryggen.
– Men det er flere utpå der. Vi har en ganske bra spiss vi òg, så vi får ha fokus på ham og prøve å mate ham mer enn de klarer å mate Mitrovic, så bør det gå bra, sa Ødegaard med henblikk på Norges spiss Erling Braut Haaland.
Puljeseier er viktig. Den gir bedre seeding (nivå to) før EM-kvalifiseringen, opprykk til øverste nivå i nasjonsligaen og en ekstra mulighet til å komme med i europamesterskapet 2024 om det ikke lykkes Norge i den ordinære kvalifiseringen neste år.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame