Direkte
Liveoppdatering
Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 12/06/2022 klokken 19:55 GMT+2

Seieren betyr at Norge har festet et grep på denne gruppen og topper tabellen. Serbia møter Slovenia senere ikveld, men i realiteten står gruppeseieren mellom Norge og Serbia nå. Det hele skal avgjøres med to kamper mot Serbia og Slovenia til høsten.
Spilt over fem minutter her nå. Sverige lemper ballen opp, men det hjelper ikke. Dommer blåser av og Norge vinner 3-2 over Sverige etter undøvendig overtidsmål.
Live comment icon
Så reduserer Sverige. Nyland glipper ballen når han går ut i duellen mellom Gyökeres og Østigård. Svensken kan sette ballen enkelt i mål.
"Seiern er vår" runger over Ullevaal nå og publikum reiser seg for å hylle det norske laget.
Sverige får frispark inne på sin egen halvdel når Berisha er litt overivrig.
To minutter av tilleggstiden er spilt og Sverige trenger et mirakel for å få med seg noe her. Norge i angrep, men skuddet til Elyonoussi går utenfor.
Kulusevski får dratt til et skudd, men Nyland har god kontroll.
Sverige får corner på overtid.
Corner til Norge. Det er lagt til minimum fem minutter.
Straks passert 90 minutter her. Norge får frispark inne på Sveriges halvdel når Berisha vinner ballen.
Norge gjør sitt siste bytte. Haaland går av banen for Veton Berisha.
Sverige prøver å komme seg til muligheter med to minutter igjen på klokken, men klarer ikke helt å bryte gjennom Norge. Får til en heading innenfor sekstenmeteren, men det blir relativt ufarlig for Nyland.
Spilt i 84. minutter. Norge er friskest og maler på, men Sverige er ikke helt ferdig og kan fortsatt ha et par ess i ermet.
Holmgren Pedersen får gult kort og må stå over Norges neste kamp.
Norge maler på. Mohamed Elyonoussi tester skuddfoten inne foran mål, men Olsson får klarert til corner. God mulighet.
Norge får hjørnespark med ni minutter igjen å spille, men klareres enkelt fra svenskene.
24273 tilskuere på dagens kamp.
Med elleve minutter igjen pluss tillegg trenger Sverige et mål fort for å komme inn igjen i kampen.
Gult kort til Sveriges Gudmunsson for å holde igjen målscorer Sørloth.
Der sitter den for Norge i det 77. minutt. Erling Braut Haaland finner Alexander Sørloth inne foran mål med et flott innlegg og trønderen stanger ballen i mål. 3-1 til Norge.