Populære sporter
All sport
Vis alt

Sveriges fotballforbund tar grep etter dårlig billettsalg

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 07/09/2018 klokken 19:48 GMT+2

Sveriges fotballforbund tar grep som følge av laber interesse før Nations League-møtet med Tyrkia. Til Russland-kampen i november skal man få billigere billetter.

Sverige

Foto: Scanpix

I likhet med Norges Fotballforbund opplever svenskene dårlig billettsalg til premieren i UEFAs Nations League. Torsdag løste kun 5172 billett da Norge møtte Kypros på Ullevaal stadion.
SvFF uttaler at forbundet har prissatt mandagens Tyrkia-kamp som en EM- eller VM-kvalifiseringskamp, men at dette vil bli endret.
– Vi har behandlet den som en konkurransekamp med samme prissetting som de siste årene. Det er sikkert også en innvirkende årsak at dette med Nations League er nytt. Man ser det kanskje som en treningskamp og vurderer det annerledes, sier billettansvarlig Lena Danielsen og legger til at den lave interessen kan dreie seg om en kombinasjon av kamptidspunkt, årstid og pris.
Det skal sies at SvFF allerede har solgt drøyt 20.000 billetter til kampen mot Tyrkia. Først til Russland-kampen i november vil prisene justeres ned.
– Russland-kampen kommer til å ligge rundt 200 kroner lavere enn Tyrkia-kampen, sier Danielsen.
Det svenske forbundet selger billetter på langsiden mot Tyrkia til 800 svenske kroner, som tilsvarer 744 norske kroner. Til sammenligning kostet de dyreste billettene til Norge – Kypros 500 kroner.
Også NFF har uttalt at de vurderer billettprisene i forkant av neste hjemmekamp i nasjonsligaen. Den spilles mot Slovenia 13. oktober.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame