Oppdatert 09/09/2018 klokken 20:04 GMT+2

Norge klarte ikke å hamle opp med Bulgaria i den andre kampen i Nations League.

Nortveit

Bulgaria - Norge 1-0
Første kamp i Nations League vant Norge 2-0 mot Kypros på Ullevaal. Allerede tre dager etter var Norge på plass i Bulgaria.
Etter seieren over Kypros sa Joshua King til Eurosport.no at de burde ha scoret flere mål. Bulgaria vant også første kamp 2-1 mot Slovenia, men dette bekymret ikke King.
– Det har ikke noe å si. Vi må gå for tre poeng, sa han til Eurosport.no.
Det gikk derimot ikke som King skulle ønske. Selv om Norge styrte mye av kampen og kom til flere sjanser, var det Bulgaria som gikk seirende ut av kampen.

Flere sjanser

Norge startet med samme lag som mot Kypros og allerede etter fem minutter kom Norge til en stor sjanse da Birger Meling tuppet ballen til Bjørn Maars Johnsen, som skjøt på mål, men ballen gikk rett i den bulgarske keeperen.
Stefan Johansen, som scoret to mål i kampen mot Kypros, kom til avslutning etter 38 minutter spilt, men ballen gikk rett utenfor mål.
Maars Johnsen fikk igjen sjansen rett før pause, men avslutningen var for svak og keeper hadde god kontroll på den.
Det var Norge som styrte mesteparten av første omgang, men de klarte ikke å få ballen i mål. Dermed gikk lagene til pause med 0-0.

Rødt kort

Rett før timen spilt kom Bulgaria i angrep og Radoslav Vasilev prøvde seg på skuddet. Ballen gikk inn i mål bak Norges keeper.
I de siste minuttene før ordinær tid fikk Håvard Nordtveit sitt andre gule kort for dagen og ble utvist.
Og med en spiller mindre klarte ikke Norge å utligne, dermed endte det 1-0 til Bulgaria. Dette er Bulgarias andre seier i Nations League.