Bulgaria - Norge 1-0
Første kamp i Nations League vant Norge 2-0 mot Kypros på Ullevaal. Allerede tre dager etter var Norge på plass i Bulgaria.
UEFA Nations League
«Reservene» viste seg tilliten verdig: – En magisk følelse
12/06/2022 KLOKKEN 20:57
Etter seieren over Kypros sa Joshua King til Eurosport.no at de burde ha scoret flere mål. Bulgaria vant også første kamp 2-1 mot Slovenia, men dette bekymret ikke King.
– Det har ikke noe å si. Vi må gå for tre poeng, sa han til Eurosport.no.
Det gikk derimot ikke som King skulle ønske. Selv om Norge styrte mye av kampen og kom til flere sjanser, var det Bulgaria som gikk seirende ut av kampen.

Flere sjanser

Norge startet med samme lag som mot Kypros og allerede etter fem minutter kom Norge til en stor sjanse da Birger Meling tuppet ballen til Bjørn Maars Johnsen, som skjøt på mål, men ballen gikk rett i den bulgarske keeperen.
Stefan Johansen, som scoret to mål i kampen mot Kypros, kom til avslutning etter 38 minutter spilt, men ballen gikk rett utenfor mål.
Maars Johnsen fikk igjen sjansen rett før pause, men avslutningen var for svak og keeper hadde god kontroll på den.
Det var Norge som styrte mesteparten av første omgang, men de klarte ikke å få ballen i mål. Dermed gikk lagene til pause med 0-0.

Rødt kort

Rett før timen spilt kom Bulgaria i angrep og Radoslav Vasilev prøvde seg på skuddet. Ballen gikk inn i mål bak Norges keeper.
I de siste minuttene før ordinær tid fikk Håvard Nordtveit sitt andre gule kort for dagen og ble utvist.
Og med en spiller mindre klarte ikke Norge å utligne, dermed endte det 1-0 til Bulgaria. Dette er Bulgarias andre seier i Nations League.
Sett denne?
UEFA Nations League
Vil jobbe med hodene før kampen mot «Söta Bror»: – Grøten er litt tyngre å tygge
10/06/2022 KLOKKEN 12:23
UEFA Nations League
Stopperkrise for Sverige før Norge-møte: Henter inn RBK-spiller
10/06/2022 KLOKKEN 07:53