Populære sporter
All sport
Vis alt

Hareide overrasker: Henter inn tidligere Rosenborg-toppscorer

Eirik Fure

Oppdatert 08/10/2018 klokken 17:48 GMT+2

Christian Gytkjær (28) gjør comeback på Danmarks landslag.

Gytkjær

Foto: Scanpix

Danmarks landslagssjef Åge Hareide sier på et pressemøte i Herning mandag kveld at spissen skal møte resten av troppen tirsdag. Det skriver danske BT.
Gytkjær spiller for polske Lech Poznan, men er for nordmenn best kjent fra hans tid i Eliteserien og blant annet Rosenborg. Der scoret han i 2016 19 mål og ble Eliteseriens toppscorer.
Han hadde noen gode år i Sandnes Ulf og Haugesund, sistnevnte sted noterte han seg for 15 Eliteserie-mål i 2014. Etter oppholdet i RBK, signerte han for 1860 München, men endte til slutt opp i Polen.
Han har én kamp for A-landslaget til Danmark. Den kom mot Tsjekkia 15. november i 2016.
Danmark møter Irland i Nations League på lørdag. Deretter venter en privatlandskamp mot Østerrike.
28-åringen har en lillebror, Frederik, som spiller i Haugesund. FKH-spilleren varslet et nytt Gytkjær-stunt da han kom til Norge før 2017-sesongen.

Nakenstunt etter Eliteserie-gull

Den tidligere Rosenborg-spilleren ble nemlig ikke bare kjent for det han gjorde på banen. Storebror Gytkjær gjorde et nakenstunt med seriepokalen etter gullet med RBK i 2016.
– Jeg tror kanskje folk vil si at jeg er mer rolig enn Christian på den slags ting. Nå har jeg også en kjæreste i Danmark. Men det er kult at han har gjort det han gjorde, har Frederik Gytkjær sagt til Eurosport.no.
– Vi ligner på hverandre. Min mor synes det er gøy at vi finner på ting, men kom med en advarende pekefinger til Christian da han la ut bilde med pokalen. Min var far synes det var ekstremt gøy, har lillebror Gytkjær fleipet med.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame