Scanpix

UEFA kan flytte Manchester Uniteds kvartfinale

UEFA kan flytte Manchester Uniteds kvartfinale

14/03/2019 13:45Oppdatert 14/03/2019 14:10

Dersom både Manchester United og Manchester City blir trukket til hjemmekamp samme uke, vil UEFA endre Ole Gunnar Solskjærs kvartfinale i Champions League.

Fredag 12.00 trekkes kvartfinalene i Champions League, og både den røde og blå delen av Manchester har spilt seg blant de åtte siste lagene. Dersom trekningen resulterer i hjemmekamp for begge lag den samme uken, vil Det europeiske fotballforbundet (UEFA) endre tidspunktet for den ene kampen. Det vil gjøres av sikkerhetshensyn.

Ifølge UEFAs regler er det United-kampen som da flyttes, ettersom de endte under byrivalen i Premier League sist sesong.

Trekningen fredag vil være uten seeding og uten restriksjoner med tanke på nasjonalitet. Første kvartfinale skal spilles 9. og 10. april og returoppgjørene uken etter.

UEFA opplyser at den samme regelen for flytting av kamp vil skje dersom begge Manchester-lagene går videre til semifinalen. Også oppsettet der trekkes fredag.

I tillegg til de to Manchester-klubbene er Liverpool, Tottenham, Ajax, Barcelona, Porto og Juventus klare for kvartfinalen.

(©NTB)

Har du sett denne?

Video - Eurosports Eliteserie-podcast: Brann-profilene om konkurransen, største nedtur og treningskampkultur

57:54

0
0