Norge-England 1-3:
Selv om Norge tok ledelsen etter et engelsk selvmål, var det aldri noen tvil om hvem som var det beste laget. Engelskmennene dominerte det meste av banespillet, ikke minst etter pause, selv om Norges Erling Braut Håland også hadde et par brukbare muligheter.
Åtte minutter var spilt da Englands Marc Guehi satte ballen i eget nett og sendte Norge i føringen. Det skjedde etter en corner, og Guehi var uheldig og rotet ballen i eget mål. Men bare to minutter senere utlignet England ved Liverpools stortalent Rhian Brewster. Samme mann økte til 2-1 for England med fem minutter igjen av førsteomgang.
UEFA European Under-17 Championship
Norge til kvartfinalen: – England er det hvasseste laget, men vi får ta det vi får
10/05/2018 PÅ 14:12
Etter kampen ble unggutten hyllet av blant andre Liverpool-stjerne Adam Lallana.
Norges landslagstrener Erland Johnsen mente han så bedring etter pause hos sine elever.
– Vi hadde dessverre litt for mange unødvendige balltap og stresser for mye med ballen i førsteomgangen. I den andre er vi roligere, og klarer å holde på ballen litt mer, sa Johnsen til fotball.no etter kampen.
Phil Foden gjorde 3-1 for England med et par minutter igjen å spille av andreomgang.
– Det hadde vært greit om vi kunne ridd litt på den ledelsen vi fikk. Når vi først havner under 2-1, er jeg fornøyd med at guttene ikke gir opp, men klarer å stå løpet ut og gi dem kamp, sier han.
I den andre kampen i gruppa vant Nederland 1-0 over Ukraina. Norge møter Nederland søndag og avslutter gruppespillet mot Ukraina onsdag i neste uke.
Slik startet Norge: Mads Christiansen - Fabian Rimestad, Erik Tobias Sandberg, Colin Rösler, Emil Kalsaas- Johan Hove, Erik Botheim, Mikael Ugland, Elias Flø, Erling Braut Håland - Jørgen Strand Larsen.
(NTB/Eurosport)
UEFA European Under-17 Championship
Rekdal-show mot Sverige
07/05/2018 PÅ 13:23
Eliteserien
Utenlandske storklubber viser interesse for ukjent Brann-talent
15/03/2018 PÅ 13:57