Bodø/Glimt - Zalgiris Vilnius: 3-1
Etter å ha slått Kauno Zalgiris 6-1 i den første kvalifiseringskampen til Europa League, var det Zalgiris Vilnius som ventet i andre runde.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
2 TIMER SIDEN
Scoring av Philip Zinckernagel ga en ledelse til Glimt etter 20 minutter, men Zalgiris hang med og utlignet. Victor Boniface satte så inn 2-1, før Patrick Berg la på til 3-1.
Det vil si at Glimt er videre til tredje runde av Europa League-kvalifiseringen hvor de møter Zlatans AC Milan.
Det ble klart etter scoring av Zlatan Ibrahimovic og Hakan Çalhanoğlu i kampen mot Shamrock Rovers senere torsdag.

Glimt-ledelse

Etter 20 minutter satt scoringen for hjemmelaget. Sondre Brunstad Fet dro seg gjennom mot målet. Zalgiris-keeperen gikk ned men klarte ikke å ta ballen. Da var Philip Zinkernagel der og smalt ballen i mål og sendte Glimt opp i ledelsen.
Men det tok ikke lang tid før Zalgiris utlignet. Seks minutter senere kom Francis Kyeremeh på løp og slo ballen inn foran Glimt-målet. Da kunne Liviu Antal bare tuppe ballen i mål.
Halvtimen var spilt da Glimt igjen gikk opp i ledelsen. Zinckernagel tok corner, ballen ble stusset ned foran mål og Victor Boniface fikk en enkel oppgave med å sette inn scoringen.
Zalgiris presset på, men det var til slutt Glimt som satte inn sin tredje scoring for kvelden. Nok en corner fra Zinckernagel havnet på bakerste stolpe. Der ventet Patrick Berg, som fikk headet ballen i nettet og sikret seieren.
Dette betyr at at Glimt er videre til tredje runde av Europa League-kvalifiseringen som spilles neste torsdag. Men før det skal Glimt til Bergen for å møte Brann søndag 20. september klokken 18.00. Kampen kan du se på Dplay og TVNorge.
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54