Det gjenstår bare timer før Molde skal ut på Emirates for å spille mot Arsenal i Europa League.
Onsdag sa Arsenal-trener Mikel Arteta at kampen mot Molde blir den tøffeste så langt i årets turnering.
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
– Da må jeg sende samme meldingen tilbake til han. Jeg tror det kommer til å bli den tøffeste oppgaven for oss også. Og så tror jeg at de tar kampen på alvor, for de har lyst til å gå videre, de også, sa Molde-trener Erling Moe på pressekonferanse fra Emirates Stadium onsdag.
Begge lagene har vunnet sine to første kamper i gruppespillet og står med seks poeng etter seire mot Rapid Wien og irske Dundalk.
Det er likevel Arsenal som topper gruppetabellen, fordi de har scoret to mål flere enn det norske laget.
Torsdag møtes de to i London, og Magnus Wolff Eikrem har stor tro på eget lags vegne.
– Jeg tipper at oddsen er veldig høy på oss i morgen, og det er helt rett. Kall meg gjerne dum eller hva det er, men jeg har troen på at vi kan få med oss noe. Det kommer til å være en sulten gjeng som går ut der i morgen, sa Magnus Wolff Eikrem på pressekonferansen.

Wolff Eikrem

Foto: Eurosport

Fra Nedre Eiker til Emirates

Forrige søndag spilte Eikrem og resten av laget, som ligger på andreplass plass i Eliteserien, mot Mjøndalen. I kveld venter litt tøffere motstand, og det blir nok ikke like enkelt å snu 0-1 til 3-1 på Emirates, som på Nedre Eiker Stadion, dersom Molde skulle havne under.
– Jeg tror at vi må være ekstremt bra defensivt. De er jo veldig bra hjemme. Så må vi tørre å spille vårt spill. Det er jo det som har fått oss hit, at vi kan spille fotball vi også. Jeg håper vi kan sjokkere og frustrere de og få med oss et eller annet. Vi har faktisk troen, vi har det, sa Eikrem.
Erling Moe ga uttrykk for at Molde ønsket å være offensive, til tross for at de nå møter sterkere motstand, enn de lagene som vanligvis står på andre banehalvdel i den hjemlige ligaen.
– Når du møter et lag som Arsenal, må du prøve å gjøre noe med deres styrker, og så er selvfølgelig det viktigste at vi klarer å ta frem våre styrker på banen. Vi må holde på ballen og spille på vår måte, og så er det forhåpentligvis et offensivt Molde-lag dere får se i morgen, sa Erling Moe.
Fått med deg denne ukens Indre Bane?

Rossbach-utbrudd, Sander Svendsen og Kjetil Knutsen FCK-link

Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33