Populære sporter
All sport
Vis alt

Molde-bautaens Glimt-spådom: – Høres helt fjernt ut når jeg sier det

Oppdatert 24/09/2020 klokken 14:23 GMT+2

Martin Bjørnbak har latt seg imponere stort av gamle lagkamerater i Bodø/Glimt, og er spent på hva de kan få til mot giganten AC Milan i kveld.

Martin Bjørnbak, Jens Petter Hauge

Foto: Scanpix

MOLDE / OSLO (Eurosport.no):
Bjørnbak melder at kneet kjennes bedre ut for hver dag som går. Han spilte en omgang i serien sist runde. Det gikk veldig bra, ifølge midtstopperen.
Onsdag kveld fulgte han det han omtaler som en berg- og dalbanekamp mot Ferencvaros fra benken.
– Det var forferdelig å sitte og se på. Men vi har alle muligheter før returen. Det er 50-50 hvem som går videre, mener Molde-stopperen etter 3-3-kampen på Aker stadion.
I kveld er det hans tidligere lagkamerater sin tur. Bodø/Glimt skal møte selveste AC Milan på San Siro.
– Slik de har fløyet i det siste, tror jeg faktisk hva som helst kan skje. Jeg har nesten lyst til å si 50-50, og det høres helt fjernt ut når jeg sier det. Men de har vært fryktelig imponerende, og jeg tør ikke si noe om hva stillingen blir, sier han til Eurosport - trolig helt tilfeldig kledd i gult.
Han mener oppriktig at de helgule fra nord har en god sjanse til å klå storklubben fra Italia, med verdensstjernen Zlatan Ibrahimovic i spissen.
– Jaja, jeg blir ikke overrasket om de vinner.
I går kom det frem at Milan-spilleren Leo Duarte har testet positivt på koronaviruset. Samtlige i klubbens støtteapparat og spillerstall har tatt nye tester, som måtte legges frem innen klokken 16 i dag.
Alt tyder likevel på at kampen går som planlagt.
– Vi har fått beskjed fra kampdelegaten om at resten av Milan-troppen har testet negativt og at det blir kamp i kveld. Dette har ikke vært noen stor sak verken for oss eller AC Milan, sier Frode Thomassen, daglig leder i Glimt, til Bodø.Nu.
Bjørnbak mener at følgende er nøkkelen for den norske serielederen:
– Jeg håper for deres del at de tør å være seg selv. Det er det vi har fokus på når vi spiller borte i Europa, å tørre å være oss selv, og få ut det vi øver på uke inn og uke ut. Det er det som er hele vitsen.
Og selv om han nå spiller for rivalen som i fjor kapret gullet, og som i år ser ut til å miste det til nettopp Glimt, legger han ikke skjul på at han har latt seg imponere stort.
– Mest imponerende er at de ikke har tapt ennå. Det er et veldig bunnsolid maskineri som bare dundrer av gårde. Det ser ikke ut til at det skal stoppe, sier Bjørnbak.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame