Populære sporter
All sport
Vis alt

Mener markedsverdien steg: – Viser at de kan spille på en større scene

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 24/09/2020 klokken 23:36 GMT+2

Eurosports ekspert Joacim Jonsson mener markedsverien på Jens Petter Hauge og Patrick Berg har steget etter torsdagens opptreden mot AC Milan.

Patrick Berg og Jens Petter Hauge

Foto: Scanpix

Det var nære på at Bodø/Glimt sjokkerte AC Milan og kunne ha sikret ekstraomganger ett minutt før slutt i torsdagens Europa League-kvalikkamp. Til tross for at det ikke ble avansement på Eliteserie-laget mener Eurosports ekspert Joacim Jonsson at markedsverdien på flere spillere har gått opp etter kveldens kamp.
– Jens Petter får sitt gjennombrudd i kveld. Han har vært god i Norge og god i Eliteserien. Men her får han vist at han er god på gress, god på bortebane, så i kveld får han gjennombruddet sitt, sier eksperten.
Hauge storspilte mot det italienske laget og sikret både scoring og var målgivende på Kasper Junkers scoring. I tillegg imponerte Patrick Berg.
– Patrick Berg er også majestetisk. De to heteste spillerne før kampen viser at de takler nivået på en større arena. Glimt kom ikke inn til gruppespillet, men markedsverdien på enkeltspillere har blitt høyere.
Den italienske avisen Calciomercato skriver etter kampen at «Hauge trollbinder på San Siro mot Milan». Avisen skriver også at han følges av klubber som Atalanta og Udinese i Italia, samt Leeds i Premier League.
– Er det klubber som har fulgt med på dem i dag?
– De har fulgt med tidligere, så er det sånn at mange klubber vil se dem på gress. Hauge var ok for U21, mens Berg ikke fikk spilletid på A-laget, men i kveld er de gode. De får et gjennombrudd på en større scene enn den nasjonale scenene. Så får vi se, jeg tror begge vil være å ta gull med Glimt, sier Jonsson.
Hauge bekreftet i slutten av juli på direkten at han takket nei til tilbudet fra Cercle Brügge, for å være i Norge å ta gull med Glimt. I tillegg var en Manchester United-speider på plass for å se Glimt mot Sandefjord i august. Jonsson er usikker på om noen av dem forlater klubben nå.
– De er så sammensveiset, jeg tror de vil være der å ta gullmedaljen, selv om de allerede har tatt den også. Men kommer det en seddelbunke de ikke kan takke nei til, så gjør de det. Man skal ikke bli for romantiske og være ut sesongen og miste sin livs mulighet.
– Hauge er to år yngre, det har litt mer å si, så markedsverdi er høyere, men begge to har vist at de er spillere som kan spille på en scene som er større.
Fikk du med deg denne?
picture

Smiler over Manchester United-interesse: – Litt kjedelig at han så denne kampen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame