Populære sporter
All sport
Vis alt

Lover et annerledes Molde før Arsenal-møtet: – Skal være med å danse

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 25/11/2020 klokken 16:23 GMT+1

Det norske laget yppet seg tidvis mot Arsenal på Emirates. Når storlaget nå entrer Aker Stadion håper likevel Erling Moe at vi får se et litt annerledes Molde-lag.

Erling Moe

Foto: Scanpix

Molde sjokkerte Arsenal på Emirates, og var helt på høyde med storlaget i starten av kampen. Faktisk tok de ledelsen ved Martin Ellingsen.
Utover i kampen så det dog ut som de gikk litt tom for krefter, og til slutt ble det en grei 4-1-seier for vertene.

– Har nok en annen plan enn sist

Den kamputviklingen håper han å unngå denne gangen.
– Det var nok en kombinasjon av det du spør om. De skrudde litt til og vi ble litt sliten. Når vi evaluerer den kampen så drar vi lærdom og vi har nok en annen plan enn sist, sier han på spørsmål fra Eurosport.no.
Senere i Pressekonferansen utdypet han hva han mente med en annen plan.
– Vi skal få se et Molde-lag som kommer ut og ønsker å være med å danse. Vi skal gjøre det på en offensiv måte. Vi så utover i andre omgang sist at rommene og avstandene ble større. Ser vi at det skjer igjen, så må vi gjøre tiltak for å sørge for at vi ikke blir trykt så langt bak, forteller han.

Møter et Arsenal i svak form

Kvelden i forkant er troen stor i Molde-leiren, og til tross for at Arsenal har et stort navn, så er det ikke noe de frykter.
I tillegg skal det nevnes at London-laget har vært i grusom form i hjemlig liga. De siste fem kampene har de kun scoret ett mål totalt, og de har i Premier League gått syv timer uten å score et eneste mål i åpent spill.
Saken fortsetter etter videoen:
picture

Terminlistekaos: Dette må du vite før dobbeltrunden

Det gir Moldes kaptein håp.
– Alle i klubben er ikke moldensere og pessimister. Vi gleder oss, og skal spille mot et av de største lagene i verden og i Premier League, sier en selvsikker Magnus Wolff Eikrem.

Mangler skadet Bjørnbak

Fra forrige kamp byttes også gress til kunstgress. Moe mener ikke nødvendigvis at underlaget var grunnen til at de gikk tom for energi sist, og han tror ikke det blir så stor forskjell, kontra sånn det var for tre uker siden.
– Jeg tror ikke det er en større fordel for oss kontra det som er gress når vi kommer dit. Det er nok likt fordelt. Alle er vant til kunstgress i disse dager og er vokst opp på det, enten du kommer fra Brasil eller England så er de vant til det. Jeg ser ikke at det er en stor fordel for oss, forteller Moe
Troppen er relativt skadefri, og det var i all hovedsak to spørsmålstegn på skadefronten. Moe kan bekrefte at Birk Risa er aktuell til kampen.
Det er derimot ikke Martin Bjørnbak, som måtte forlate banen forrige kamp. Medisinsk ansvarlig, Lars Sæbø kan opplyse til Eurosport.no at det dreier seg om en muskelskade i låret, som kommer til å sette midtstopperen ut i 2-3 uker.
Slik så det ut da Bjørnbak måtte forlate banen i helgens oppgjør mot Stabæk:
picture

Molde-profilen skadet igjen – slår i gresset i frustrasjon

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame