– Å sitte igjen med tårer i øynene og klump i magen fordi jeg ikke var dyktig nok når det gjaldt som mest på San Siro er en vanvittig opplevelse. Men det å ha oppleve den enorme støtten fra 100% av alle de som bryr seg, er enda mer vanvittig, begynte han Twitter-meldingen med.
For serielederens midtbanegeneral følte åpenbart på trangen til å nå ut til supporterne etter at han misbrukte en enorm mulighet til å gjøre det helt store for Bodø/Glimt på San Siro. To minutter på overtid ble han tredd gjennom av Jens Petter Hauge og alene med Donnarumma blåste han ballen over.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Større sjanse var det knapt mulig å skape mot et rystet Milan-lag dypt inne i overtiden, noe Saltnes naturligvis kjente på. Likevel ble timene etter kampslutt helt spesielle for mannen fra Brønnøysund.
– Jeg ble aldri helten fra San Siro, jeg ble noe mye bedre. Tusen takk, skrev han.
Og reaksjonene lot ikke vente på seg etter dette heller. Både gulkledde supportere og andre nordmenn med kjærlighet for fotball kastet seg over muligheten til å trøste Saltnes og fortelle hvor stolte de hadde vært av å se Glimt tidvis herje i europeisk sammenheng:

Dommen over Gauseth-intervjuet, Zymer Bytyqi og Glimt på San Siro

UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54