Populære sporter
All sport
Vis alt

Glimt kan møte Zlatan og Milan i Europa League-kvaliken

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 01/09/2020 klokken 16:08 GMT+2

Se hvem som blir motstander for Bodø/Glimt, Rosenborg og Viking i tredje runde av Europa League-kvalifiseringen om de skulle avansere fra andre runde.

Franck Kessie (R) celebrates scoring for AC Milan against Juventus.

Foto: Getty Images

Mandag var Bodø/Glimt heldige som unngikk italienske Milan og Zlatan Ibrahimovic i andre kvalifiseringsrunde. Like heldige var de ikke tirsdag. Nå er det klart at dersom de norske serielederne slår Zalgiris Vilnius kan det bli bortekamp i Milano. Det er riktignok en forutsetning at Milan først slår irske Shamrock Rovers, noe som antakeligvis blir en formalitet for Zlatan & Co.
De to andre mulighetene var LASK (Østerrike) og AEK (Hellas).
Bodø/Glimt slo Zalgiris Kaunas fra Litauen 6-1 i første runde.

Tøff trekning for Viking

Også Viking får tøff motstand dersom de tar seg videre til tredje kvalifiseringsrunde. Blir det seier mot skotske Aberdeen må Stavanger-klubben ta turen til Portugal for å møte Sporting Lisboa.
Viking gikk rett inn i andre kvalifiseringsrunde.

Mulig tyrkisk RBK-motstand

Rosenborg var seedet i trekningen og slapp dermed unna de største kanonene i trekningen. Dersom Åge Hareides menn tar seg videre fra sitt møte med latviske Ventspils i tredje runde venter Alanyaspor fra Tyrkia.
Men først må Rosenborg slå Ventspils i andre runde. Rosenborg slo Breidablikk fra Island 4-2 i første kvalifiseringsrunde.
2. kvalifiseringsrunde spilles torsdag 17. september. Den 3. kvalifiseringsrunden spilles en uke senere. For å komme med i Europa League-gruppespillet må lagene også ta seg gjennom en fjerde og siste kvalifiseringsrunde som spilles 1. oktober.
Molde møter enten Dinamo Zagreb fra Kroatia eller ungarske Ferencváros i en eventuell playoffkamp til Champions League. Men først må fjorårets seriemestre vinne borte mot Qarabağ (Aserbajdsjan). Kampene spilles 22/23 og 29/30. september.
(©NTB)
Fikk du med deg denne?
picture

Fortsatt ingen avklaring rundt Glimt-framtiden: – Vi er i dialog

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame