– Dette var rett og slett imponerende. De var ekstremt gode, og så nært ekstra omganger, sier Runar Berg til Eurosport.no etter kampen.
– Hadde det vært et returoppgjør så hadde de slått ut AC Milan. Det tror jeg!
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55

– Dæven, Milan var gode!

Etter å ha sett nevø Patrick Berg og resten av Bodø/Glimt ryste AC Milan på San Siro, mener Glimt-legenden erfaringen de sitter igjen med til tross tap, er gullverdt når Glimt mest sannsynlig spiller om Champions League neste år.
– Dæven, Milan var gode! De har noen virkelig gode spillere, så det at Glimt klarer å matche Milan slik de gjør er bare helt utrolig.
– Det lover godt fremfor neste års Champions League-spill det her! Den erfaringen guttene fikk i dag, og den erfaringen de fikk av å spille på San Siro - den får de bruk for til neste år, sier Berg med glimt i øyet.

Spille på en større scene

Det ble en sikkelig drømmestart i Milano for gjestene fra Bodø i den tredje kvalifiseringsrunden til Europa League. Etter kun 14 minutter satte Kasper Junker inn ledelsen, men hjemmelaget snudde raskt kampen i sin favør.
Bodøværingene ga derimot aldri opp, og leverte et vakkert spill og flere gode sjanser helt til det siste sekund.
Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson sparte ikke på lovordene om flere av Glimt-spillerene etter opptredenen på San Siro. Blant annet Patrick Berg imponerte eksperten stort og Jonsson betegnet 22-åringen som «majestetisk» etter kampen.
Onkel Runar kunne ikke gjøre noe annet enn å si seg enig.
– De rystet Milan og de kunne slått de ut. Patrick beviste igjen at han kan spille på en større scene. Man ser også at det er flere spillere i den gruppa der som vil ta steget opp fra Eliteserien veldig snart, avslutter Berg.
Sett denne?

Dommen over Gauseth-intervjuet, Zymer Bytyqi og Glimt på San Siro

UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54