– Det er et godt og rutinert fotballag med spillere som har vært i store ligaer, sier Erling Moe til Eurosport.no.
Torsdag venter greske Aris i Molde i 3. kvalifiseringsrunde til Europa League. Vinneren får æren av å møte enten serbiske Partizan eller greske Malatyaspor. Moe vil gå offensivt til verks mot grekerne og ser en tydelig fordel i at Aris ikke er i sesong.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
– Som alltid på hjemmebane vil vi gå offensivt ut. Vi er trygge og føler at vi skal føre kampen på hjemmebane slik at vi får den inn på våre premisser. Det blir nok en jevn og tøff affære, men vi ut med selvtillit. Det er et godt fotballag vi møter, men det er vi også. Vi må ha størst fokus på oss selv. Vi ønsker å ha ballen mest mulig i spill. Vi vet at de er ute av sesong og det er et pluss for oss. Det blir å holde ballen igang og ha et godt pasningsspill, som vi er kjent for å ha i Molde på hjemmebane i tillegg til bevegelse i mellom- og bakrom. Vi forholder oss til vår måte å spille på selv om det ikke er et lag som vi kjenner like godt som i Eliteserien.
Molde-treneren forventer et Aris-lag som har gode enkeltindivider. På topp spiller tidligere West Bromwich-spiller Brown Ideye.
– Hvis en skal trekke frem en, må det bli spissen dere Ideye. Han har spilt i West Bromwich, og han er det bra trøkk og han er flink i bakrom. Men det blir å finne en, det er flere gode spillere der.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

– Aris er en av de store klubbene i Hellas

Tidligere Brann-spiller Arne Møller hadde et i Aris fra 1989 til 1990 og gleder seg til oppgjøret mellom Molde og hans gamle klubb.
– Aris er en av de store klubbene i Hellas. De er rett bak de store Athen-klubbene Olympiakos, PAOK og Panathinaikos, mens de to største klubbene i Thessaloniki er Aris og PAOK. Faktisk derbyet mellom Aris og PAOK regnet som det største derbyet i Hellas. Det er en tradisjonsrik klubb som tradisjonelt sett ikke har hatt de store ressursene. Derfor har de satset på egenutviklede spillere og det å ha gode ungdomslag.
– Da finanskrisen inntraff rykket laget ned, og valgte da å rykke ned et par divisjoner for å bygge opp laget på nytt. Jeg så de sist i 2015 og da hadde de bygge opp laget igjen. Nå er de med i Europa igjen, avslutter Møller til Eurosport.no.
UEFA Europa Conference League
Super-innbytterne roses: – Bringer energi inn i Molde-laget
13/10/2022 KLOKKEN 21:12
UEFA Europa Conference League
Molde svevde høyest og er på skuddhold i gruppa: – Ikke alltid den peneste fotballen
13/10/2022 KLOKKEN 20:51