Eurosport

Landskampene i fare for Norges forsvarskjempe

Landskampene i fare for Norges forsvarskjempe

29/08/2019 19:34Oppdatert 30/08/2019 12:59

Kristoffer Ajer har vært i kanonform for Celtic denne sesongen, men nå ser det ut til at landskampene mot Malta og Sverige fort kan ryke for nordmannen.

  • Eurosport følger de siste timene med argusøyne med Deadline Day-sending lørdag på Eurosport.no, Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge fra 20.00.

Midtstopperposisjonen er den posisjonen det har blitt knyttet mest usikkerhet rundt i landslagsuttaket til Lars Lagerbäck før kampene mot Malta og Sverige.

Mange av stopperne som spiller utenfor Norges landegrenser sliter med spilletid, men Kristoffer Ajer har vært den som har blitt trukket frem som den eneste som er sikret en startplass i det norske midtforsvaret.

Nå kan det imidlertidig se ut som landskampene ryker for den modne unggutten. Litt over ti minutter var spilt mellom Celtic og AIK i europaliga-playoffen, før nordmannen satte seg ned på gresset med det som kunne se ut som en strekk.

Ajer tuslet rett i garderoben, hjulpet av det medisinske apparatet og måtte bytte med Anthony Ralston etter kun 15 minutter.

Om det er en strekk som fryktet ser det dårlig ut med tanke på å rekke de viktige kampene mot Malta og Sverige som spilles om 5. og 8. september.

De andre stopperne i den norske troppen er Even Hovland, Tore Reginiussen og Håvard Nordtveit.

Celtic vant til slutt kampen 4-1 og gikk videre til gruppespillet med 6-1 sammenlagt.

Video - Bernt besøker: Viking-kapteinen forklarer kontroversiell feiring

05:01
0
0