Sturm Graz - Haugesund 2-1 (2-3 sammenlagt)
Kevin Martin Krygård har hatt en krunglete vei til å bli matchvinner i europaligakamper. 19-åringen ble tidligere i år degradert til andrelaget da han ble observert på russetreff, mens han selv hadde sagt at han var syk. Da begynte jobben med å komme seg inn i varmen igjen.
Med iherdig jobbing på trening fikk han sin første sjanse fra start da Sturm Graz møtte et skadeplaget Haugesund på hjemmebane. Der scoret han ett av to mål og ga dem et strålende utgangspunkt før returoppgjøret i Østerrike.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Haugesund fikk derimot en tung start på Merkur Arena da Niklas Sandberg var uheldig å satte ballen i eget nett, før det var spilt i 15 minutter.

Ny kalddusj

Vitamininnsprøytningen gjorde at østerrikerne fikk mer energi, og det tok kun to minutter etter hvilen før de hadde utlignet forspranget til det norske laget. Ivan Ljubic fikk stå helt alene å sette inn 2-0.
Haugesund kjempet seg inn igjen i kampen og etter 68 minutter smalt det igjen. Men denne gangen var det mannen som selger softis og grillpølser på Shell ved siden av fotballen som hamret løs.
Med Kevin Martin Krygårds perle måtte Sturm Graz ha to nye mål for å slå ut Haugesund, men det ble for tøft for hjemmelaget.

Tøff motstand i neste runde

De var riktignok nære på å utnytte en feil av Thore Pedersen, som sendte dem alene med keeper. Men forsvareren jobbet heroisk tilbake og fikk kastet seg inn og blokkerte ballen to meter fra streken.
Dermed kunne Haugesund slippe jubelen løs, mye på grunn av 19 år gamle Krygårds to mål over de to oppgjørene. Få hadde trodd at de skulle slå ut Sturm Graz , men om de skal ta seg helt til gruppespillet må nok et par mirakler utrettes på veien.
For nå skal de nemlig til nest siste hindre før et eventuelt gruppespill, der PSV Eindhoven venter. Det var laget som kom på andreplass i den nederlandske æresdivisjonen i fjor, rett bak Ajax som nådde semifinalen i Champions League.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11