• Eliteserien avgjøres på søndag, og Rosenborg kan ende opp med medalje. Følg innspurten på Eurosport Player og Dplay. Sikre deg tilgang her!
Rosenborg - LASK Linz 1-2
Rosenborg hadde ingen mulighet for avansement, med to kamper igjen i gruppa. Når kun æren stod på spill ble det tydelig på tribunene, for sjeldent har man sett et så folketomt Lerkendal i en offisiell kamp.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Trønderne fikk heller ingen drømmeåpning, og etter 20 minutter satt ballen inn bak André Hansen. Et hjørnespark ble skrudd rett mot mål, og en sjeldent svak involvering av Rosenborgs keeper gjorde at den ikke ble avverget.
Rett før pause slo de derimot tilbake, og det på lekkert vis. Trønderne vartet opp med fine kombinasjoner ute på høyresiden og når innlegget kom inn til Bjørn Maars Johnsen hadde han null problemer med å utligne.
Det tok ikke lang tid av andre omgang før det smalt igjen. Hedenstad var på etterskudd, og Dominik Frieser var helt umarkert inne i boksen. Han lot seg ikke be to ganger, og sendte gjestene i føringen igjen.
Hansen spilte seg opp senere i kampen, og hadde blant annet et par strålende redninger 30 minutter før slutt.
Keeperen fortsatte å holde Rosenborg inne i kampen, mens hjemmelaget skapte lite farligheter fremover på banen.
Det endte også 2-1 til LASK Linz, noe som betyr at Rosenborg står med null poeng, to scorede mål og ti baklengs på sine fem kamper. Samtidig tangerte de rekorden for kamper uten seier i europeisk gruppespill på rad. Det tallet er 15, noe kun Apollon Limassol fra forrige sesong kan matche.
Neste opppgjør og sjanse for poeng er borte mot PSV Eindhoven 12. desember.
Før den tid skal Eliteserien avgjøres til helgen, der Rosenborg møter lillebror, Ranheim, til kamp. En kamp som blir viktig for begge lag, siden Ranheim kjemper en desperat kamp for å overleve i Eliteserien, mens Rosenborg fortsatt har mulighet på medalje.
Østerrikerne på sin side går videre fra Europa Leage på bekostning av PSV, noe som må sies å være imponerende.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53