• Se Mjøndalen - Rosenborg i Eliteserien søndag 22. september kl. 20.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
LINZ, ØSTERRIKE (Eurosport.no):
Det var en skuffet Rosenborg-gjeng som møtte Eurosport etter torsdagens tap mot LASK Linz i Europa League. En av dem var RBK-keeper André Hansen.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
– Hva sitter du igjen med nå?
– Lite. En svak prestasjon som fortjent ender med null poeng, sier han til Eurosport.
Han fortsetter med å prøve å sette ord på hva som gikk galt for Rosenborg.
– Egentlig alt. Vi er svake i alle deler av spillet. Vi er svak når vi slår langt, vi er svak når vi spiller kort. Vi gir de veldig lite problemer offensivt og det ender med en kamp der de fortjent vinner fordi de skaper desidert størst målsjanser. Det er vel en kort oppsummering.
Nå står Rosenborg med null poeng etter den første kampen. Nå venter kamper mot PSV og Sporting Lisboa.
– Jeg gir ikke opp selvfølgelig, men tung start. Først og fremst en tung og svak prestasjon. En ting er å takle resultatet, men det er tyngre å takle en dårlig prestasjon fra start. Så det som skjer nå er at vi må antagelivis ta poeng fra noen som man kanskje ikke forventer å ta poeng fra, men det er mulig det også, sier Hansen.
Se hva kaptein Mike Jensen sa etter kampen her. Saken fortsetter under:

– Frustrerende

Alexander Søderlund startet igjen som sidespiss, men da Bjørn Maars Johnsen ble byttet ut gikk han over i en midtspissrolle. Spissen var også frustrert etter tapet.
– Det er skuffende at vi ikke klarer å heve oss mer. Vi spiller mye på førstebevegelse og spiller langt, som vi ikke har lyst til å gjøre. Skuffende, sier han til Eurosport.
– Hva er det dere ikke får til?
– Å ta ned ballen og spille til hverandre. Det blir mer sånn kaos. Vi vet hvordan de skal komme i presset og løpe mye, men da må vi være smarte og spille rundt de. Men det gjorde vi ikke i dag, vi ble litt for oppjaget tror jeg.
Maars Johnsen mente de spilte en ok kamp, men at de burde tatt poeng.
– Jeg tror det var frustrerende å spille mot denne formasjonen de spilte i og vi tok ikke fordel av når de gav oss sjanser og rom, og de scoret mål på corner rett før pause. Da kom de ut med mer energi på grunn av målet. De spilte hjemme og var forventet å vinne, men vi skulle tatt poeng. En frustrerende kamp, sier han.
Neste kamp i Europa League er mot PSV hjemme. Men allerede søndag møter Rosenborg Mjøndalen i Eliteserien. Se kampen på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge.
Se intervjuet med Søderlund her:
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53