• Se Partizan Beograd - Molde torsdag fra klokken 20.30 på Eurosport Player , Dplay og MAX.
– Det blir veldig kult, det er jo siste kampene før et eventuelt gruppespill. Det blir en tøff match. Vi har hatt hjemmekamp først i alle de andre rundene, så det blir litt nytt for oss å komme ned og spille borte først. Det blir nok en litt annen type kamp, sier Fredrik Sjølstad til Eurosport.
Kampen i Serbia spilles foran tomme tribuner som en straff etter rasistisk oppførsel blant publikum under lagets hjemmekamp i kvalifiseringen mot Yeni Malatyaspor 8. august. Partizan-fansen er kjent for å lage en heksegryte av kampene som spilles i Beograd, men slik blir det altså ikke torsdag.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
– Vi har fått med oss at den spilles for tomme tribuner. Etter opplevelsen mot Aris blir det nok ganske stor forskjell. Det var vanvittig trøkk der. Men om det er en fordel eller ulempe for oss, det vet jeg ikke. Forhåpentlig kan det være en fordel for oss.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

– Vi visste nok ikke helt hva vi møtte der nede

Molde fikk kjørt seg i returkampen i Hellas i forrige runde.
– Var det litt overveldende og overraskende at det var så trøkk der som det var?
– Vi visste nok ikke helt hva vi møtte der nede, så det kom nok litt overraskende på noen av oss, i hvert fall. Jeg vet ikke om det kom som et sjokk på alle, men det ga oss egentlig mer energi også, og vi ble nesten bare litt ekstra tente av det. Så det var ikke nødvendigvis dårlig for oss heller, jeg kjente i garderoben at det var et ekstremt høyt tenningsnivå i gruppa. Det var en kul følelse å kjenne på det hatet.
Han vil likevel ikke legge skylden på at de ble trykket såpass tilbake på overtenning grunnet omgivelsene.
– Det er vanskelig å svare på, men det var en tøff bortekamp mot et bra lag, på en litt ekkel bane. Vi visste at hvis de først fikk 1-0, så ville vi få trykk på oss, og så svarte vi ikke på det som vi ønsket. Heldigvis fikk vi med oss et bortemål og klarte å gå videre.
Og dermed venter Partizan som det siste hinderet før gruppespillet i Europa League. Foreløpig vet ikke Molde-spillerne altfor mye om dem, men gleder seg til gjennomgangen onsdag.
– Vi har hatt så mange matcher den siste tiden at vi har ikke rukket å se så mye på dem ennå. Det blir vel en skikkelig gjennomgang, men alle på laget er fotballinteresserte og følger med, så vi vet sånn cirka hva vi møter likevel. Det er et stort lag i Serbia, som helt sikkert vil til Europa League, de også. Det er et tøft lag, sier midtbanenmannen.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

– Håper vi kan få med oss et bortemål eller to

Nå drømmer årets Molde-utgave om å komme seg inn i gruppespillet, og kanskje gjenta suksessen fra tidligere årganger.
– Det hadde vært veldig kult. Det er en drøm alle har å komme til et nytt gruppespill. Sist Molde var med, i 2015, gjorde de det ekstremt bra, og kom videre til 16-delsfinale. Det hadde vært en drøm å komme dit igjen, og kanskje møte store lag på veien dit, i et eventuelt gruppespill.
Som han var inne på, har de startet hjemme i de forrige rundene. Derfor kan det bli noe forskjell i tankegangen denne gang.
– Vi spilte jo 0-0 hjemme mot Cukaricki, så vi måtte nesten ned dit og score. Men etter 3-0 hjemme sist, ble det litt forsvarskamp borte med en gang når man har den ledelsen. Det viktigste i matchen nå blir å slippe inn færreste mulig og håpe vi kan få med oss et bortemål eller to. Vi vet vi kan score mot alle lag.
  • Se Partizan Beograd - Molde torsdag fra klokken 20.30 på Eurosport Player , Dplay og MAX.
Sett denne?
UEFA Europa Conference League
Super-innbytterne roses: – Bringer energi inn i Molde-laget
13/10/2022 KLOKKEN 21:12
UEFA Europa Conference League
Molde svevde høyest og er på skuddhold i gruppa: – Ikke alltid den peneste fotballen
13/10/2022 KLOKKEN 20:51